GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δήμος Κυριλίδης : Τροπολογίες "αποκλεισμού" για τα funds δεν έφεραν όμως.

Η καταγγελία  παρέμβασης στην δικαιοσύνη από την κυβέρνηση  και μάλιστα με έντονα προσβλητικό χαρακτήρα,  αναιρεί  την διάκριση των εξουσ...


Η καταγγελία  παρέμβασης στην δικαιοσύνη από την κυβέρνηση  και μάλιστα με έντονα προσβλητικό χαρακτήρα,  αναιρεί  την διάκριση των εξουσιών και την εξυπηρέτηση του δημοκρατικού πολιτεύματος . Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε την κυβέρνηση να θέλει να αποκλείσει μανιωδώς  ένα νόμιμα πολιτικό κόμμα από την εκλογική διαδικασία με τρίτη και ίσως και με τέταρτη τροπολογία .

Δεν είδαμε το ίδιο να συμβαίνει με τα περιβόητα funds, όπου εκεί εφαρμόστηκαν οι νομοθεσίες και κανένας πολιτικός δεν παρενέβη με κάποια παρόμοια  τροπολογία για να σώσει κατοικίες Ελλήνων πολιτών. 

Το θέμα πλέον λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις με παραιτήσεις ανωτάτων δικαστικών. Άραγε, όλοι οι νομικοί που υπερασπίζονται το τεκμήριο της αθωότητας στους δικούς τους πελάτες, τι γνώμη έχουν για το σημερινό ζήτημα αποκλεισμού κομμάτων και προσώπων ; 

Η ασέβεια προς την δικαιοσύνη που απέμεινε αλλά και η καταπάτηση του πιο ιερού δημοκρατικού εργαλείου, του ελληνικού συντάγματος, δεν μπορούν να διαιωνίζονται από πολιτικές σκοπιμότητες και ανύπαρκτα αφηγήματα.


Δήμος Κυριλίδης 

Υπ. Βουλευτής Πελλας

Εθνικό κόμμα Έλληνες.