GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Παρέμβαση – κόλαφος της Προέδρου του Αρείου Πάγου ε.τ. Βασιλικής Θάνου

Σε δηλώσεις προχώρησε η Βασιλική Θάνου, σχετικά με την διάταξη που τροποποιεί τον κανονισμό λειτουργίας του Αρείου Πάγου. «Σήμερα, την τε...


Σε δηλώσεις προχώρησε η Βασιλική Θάνου, σχετικά με την διάταξη που τροποποιεί τον κανονισμό λειτουργίας του Αρείου Πάγου.

«Σήμερα, την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής, ψηφίζεται η κατατεθείσα με βιασύνη και προχειρότητα διάταξη, που τροποποιεί τον κανονισμό λειτουργίας του Αρείου Πάγου.
Προσπαθούν να πείσουν ότι η κατά την προηγηθείσα μεταξύ τους συνάντηση, απροκάλυπτη παρέμβαση προς επηρεασμό του αντιπροέδρου του Α1 τμήματος του Α.Π. από τον υπουργό Γεραπετρίτη, αποτελούσε δήθεν ”διαβούλευση”.
Προσπαθούν να πείσουν ότι η τροπολογία γίνεται προς διεύρυνση της σύνθεσης του δικαστηρίου, ενώ είναι σαφές ότι αποτελεί μεθόδευση, με προφανή στόχο» δήλωσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ. Βασιλική Θάνου και συμπλήρωσε:

«Αδιαφορούν εάν με τέτοιες μεθοδεύσεις ευτελίζουν την δικαστική εξουσία και προσβάλλουν την ανεξαρτησία της, όπως προσβάλλουν και την νοημοσύνη όλων των πολιτών».

πηγη