GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βίντεο: Πακιστανός «τραβάει» πιστόλι και πυροβολεί μέσα σε σπίτι στην Ελλάδα

Συμμορίες αλλοδαπών διαθέτουν οπλισμό και κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται Παρέα Πακιστανών που διαμένουν ομαδικά σε σπίτι στην Ελλάδα ακο...


Συμμορίες αλλοδαπών διαθέτουν οπλισμό και κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται

Παρέα Πακιστανών που διαμένουν ομαδικά σε σπίτι στην Ελλάδα ακούει πακιστανικά τραγούδια και ένας από αυτούς «φτιάχνεται» και τραβάει πιστόλι και αρχίζει και πυροβολεί μέσα στην οικία!

Το βίντεο είναι χθεσινό και καταδεικνύει το μέγιστο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με την αθρόα εισβολή παράνομων μεταναστών.

Μία εισβολή που δε σταμάτησε ποτέ αντιθέτως καθημερινά μπαίνουν στην χώρα 300 με 350 άτομα και όλοι οδεύουν προς «άγνωστες κατευθύνσεις».

Η κατοχή όπλου από έναν παράνομο «μετανάστη» δείχνει ότι έχουν δημιουργηθεί στην χώρα δίκτυα που έχουν πρόσβαση σε οπλισμό.

Καθημερινή είναι η εισβολή παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα και «μαζί» με αυτούς εισέρχονται στην χώρα και πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ.

Οι Τούρκοι μαζί με τους παράνομους μετανάστες προωθούν καθημερινά στην Ελλάδα πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι έχουν στήσει οργανωμένα δίκτυα κατασκοπείας σε ευαίσθητες περιοχές.

Φυσικά οι Τούρκοι πράκτορες προσποιούνται τους… παράνομους μετανάστες.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε και την είσοδο στην χώρα μας και επικίνδυνων ατόμων που στο παρελθόν είχαν υπάρξει μαχητές του ISIS και της Αλ Κάιντα ή και Τουρκμένω μαχητών που διαθέτουν συριακό διαβατήριο, δηλαδή έχουν συριακή υπηκοότητα αλλά ΤΟΥΡΚΙΚΗ εθνική συνείδηση.

Aυτό σημαίνει πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους από τους Τούρκους πράκτορες όπως και οι μαχητές του ΙSIS οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι και το κυριότερο επιχειρησιακά εμπειροπόλεμοι.


πηγη