GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ! ΟΠΛΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ! ΦΩΛΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;

Ναρκωτικά, όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα: Οι κακοποιοί έκαναν «τσιφλίκι» τους τη στέγη των φοιτητών Σε άνδρο ανομίας από όπλα, ναρκωτικά, μ...


Ναρκωτικά, όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα: Οι κακοποιοί έκαναν «τσιφλίκι» τους τη στέγη των φοιτητών

Σε άνδρο ανομίας από όπλα, ναρκωτικά, μάσκες full face και δεσμίδες με χρήματα, έχει μετατραπεί ο πανεπιστημιακός χώρος στου Ζωγράφου, καθώς δεκατρείς κακοποιοί… ζούσαν στην φοιτητική εστία!

Μετά από τη μεγάλη, προγραμματισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία στην Πολυτεχνειούπολη, οι αποκαλύψεις για το τι κρύβονταν εκεί ήταν συγκλονιστικές!

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες για χρήση της Φοιτητικής Εστίας, ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, που δραστηριοποιούνται με ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Οι κακοποιοί που συνελήφθησαν δεν δίσταζαν να επιδεικνύουν τις δράσεις τους ακόμα και με αναρτήσεις τους στα social media!

Διαφήμιζαν δηλαδή την παραβατική τους συμπεριφορά με όλους τους τρόπους. Είχαν καταφέρει εδώ και πάνω από ένα χρόνο να μετατρέψουν μέρος της φοιτητικής στέγης, σε «γιάφκα» ανομίας, χωρίς να λογαριάζουν την αστυνομία, τις πρυτανικές αρχές, ούτε και τους υπόλοιπους φοιτητές που διέμεναν σε διαφορετικούς ορόφους του κτιρίου.

Ήταν τέτοια η οργάνωση των κακοποιών, που είχαν ακόμα και «δούρειο ίππο» – εσωτερικό πληροφοριοδότη μέσα στο Α.Τ. Ζωγράφου, η οποία τους ενημέρωνε για τις επικείμενες επιχειρήσεις στο χώρο.

Μάλιστα η δόκιμη ανθυπαστυνόμος, ήταν ανάμεσα στα 13 άτομα που είχαν εγκατασταθεί στην φοιτητική εστία και συντόνιζαν από εκεί την παράνομη δραστηριότητα τους, που περιελάμβανε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών στις γύρω περιοχές.

Η αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση των κακοποιών το πρωί της χθεσινής ημέρας, ωστόσο πήρε… επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπολόγισαν τους αστάθμητους παράγοντες. 

Αποτέλεσμα, μια 35χρονη ανθυπαστυνόμος, άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν σεσημασμένο 30χρονο, που της επιτέθηκε με κατσαβίδι.

Αναλυτικά στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

ΠΗΓΗ