GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δεσμό με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη»

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, με τους αιφνίδιους και ανεξήγητων θανάτους...

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, με τους αιφνίδιους και ανεξήγητων θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας. Ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης έχει διαχωρίσει την θέση του από την εν διαστάσει – πλέον – σύζυγό του και μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

Μέρα με τη μέρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία δίνουν άλλες διαστάσεις στην υπόθεση των ανεξήγητων θανάτων των παιδιών τους.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν ότι η 33χρονη φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».  


«Χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά»

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών. Είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα μίλησε στην εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην εκπομπή λίγη ώρα αφότου βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Στην εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τούνελ», ο πατέρας των τριών κοριτσιών κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του, απείλησε πως θα τη σκοτώσει εάν επαληθευτούν οι κατηγορίες.

 Προβλήματα πριν το χαμό της Ίριδας

«Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά πριν το χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξη του την Παρασκευή, ενώ την ύπαρξη τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάρι ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης και στην κατάθεση του στην ανακρίτρια, την οποία αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μέχρι το έτος 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, της οποίας η αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας.

Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλένας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας χωρίς αυτό όμως να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας. 

ΕΡ. Όταν αναφέρεστε σε μικροπροβλήματα ακριβώς εννοείτε; 

ΑΠ. Εννοώ ότι μετά το θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση, δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί με τη Τζωρτζίνα μας.

Όλη αυτή η κατάσταση δημιούργησε μεταξύ μας ένα συναισθηματικό κενό. 

Μετά από 2 χρόνια από το θάνατο της Μαλένας έρχεται στη ζωή μας η μικρή μας Ίριδα και μέσα σε 6 μήνες μαθαίνω ότι έπαθε ανακοπή στη κούνια της. 

ΕΡ. Εκείνη τη περίοδο που απεβίωσε η Ίριδα εσείς συμβιώνατε με τη σύζυγο σας ή ήσασταν σε διάσταση; 

ΑΠ. Όχι, 2 με 3 ημέρες πριν το θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα στους γονείς μου. 

ΕΡ. Για ποιο λόγο είχατε φύγει από το σπίτι;

ΑΠ. Γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άνδρα, πράγμα που μου το επιβεβαίωσε και η ίδια. 

ΕΡ. Φεύγοντας από το σπίτι της ανακοινώσατε ότι θα χωρίσετε οριστικά ζητώντας της διαζύγιο; 

ΑΠ. Όχι, απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να της ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας». 

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1