GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στρατιωτικός αναλυτής των ΗΠΑ: Πίσω από την σφαγή στη Μπούσα ''κρύβονται'' οι Ουκρανοί

Οι Ρώσοι έχουν καλές σχέσεις με τον τοπικό πληθυσμό της Μπούσα Ένας Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής, ο Scott Ritter, έδωσε την αξιολόγησ...



Οι Ρώσοι έχουν καλές σχέσεις με τον τοπικό πληθυσμό της Μπούσα

Ένας Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής, ο Scott Ritter, έδωσε την αξιολόγησή του για τις ενέργειες του ουκρανικού και του ρωσικού στρατού.

Σημείωσε ότι η Ρωσία, η οποία ελέγχει την Μπούσα εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχει καλές σχέσεις με τον τοπικό πληθυσμό.

Ενώ η Εθνική Αστυνομία της Ουκρανίας ανακοίνωσε επίσημα την 1η Απριλίου ''ότι ο ρωσικός στρατός θα πήγαινε στη Μπούσα, για να τους καθαρίσει και να τους εξαλείψει", ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι ο ρωσικός στρατός λαμβάνει όλα τα δυνατά μέτρα για να αποφύγει απώλειες αμάχων στην Ουκρανία - αυτό είναι διαφορετικό από την προσέγγιση που καταδεικνύεται από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο Ritter, αναφέρει το κανάλι Telegram "Readovka". 

Ο Γουίλιαμ Σκοτ ​​Ρίτερ είναι Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής. Διετέλεσε Επιθεωρητής Όπλων των Ηνωμένων Εθνών στο Ιράκ (1991-1998).

Αργότερα έγινε επικριτής της εξωτερικής πολιτικής των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή. 

Πριν από την εισβολή στο Ιράκ τον Μάρτιο του 2003, ο Ρίτερ είπε ότι το Ιράκ δεν είχε σημαντικά όπλα μαζικής καταστροφής, αυτό επιβεβαιώθηκε, και σύμφωνα με τους New York Times, έγινε «ο πιο δυνατός και πιο αξιόπιστος σκεπτικιστής του ισχυρισμού της κυβέρνησης Μπους ότι ο Χουσεΐν κρύβει όπλα μαζικής καταστροφής».

πηγη