GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!

Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς Ειλικρινά απορώ ή μάλλον ντρέπομαι για την αφέλεια, καθώς και για την ιστορική άγνοια, όσων συμπατριωτών μου κατ...



Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Ειλικρινά απορώ ή μάλλον ντρέπομαι για την αφέλεια, καθώς και για την ιστορική άγνοια, όσων συμπατριωτών μου κατηγορούν τον Πούτιν για τούτον τον παρόντα πόλεμο αστραπή!

Πρέπει να έχουν πάθει νοητικόν ευνουχισμό, (ίσως και...αυνανισμό) από τα τσοντοκάναλα, δεν εξηγείται αλλιώς!

Δεν γνωρίζουν καν τί εστί Ουκρανία, ούτε κατά πού πέφτει στον χάρτη, παρόλα αυτά...μηρυκάζουν το σλόγκαν ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ διότι το’ πε το CNN!

Ε λοιπόν, αμήν λέγω υμίν, ότι η πλειονότητα των Ουκρανών είναι...με τους Ρώσους!

Αρκετοί δε από αυτούς είναι Ρώσοι και δεν το γνωρίζουν!

Ουδόλως υπάρχει Ουκρανική εθνική ταυτότητα.

Η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Ρωσόφωνοι, δηλαδή Ρώσοι, (απόγονοι Σλάβων και Ρως) ενώ υπάρχει και μια μερίδα, που προέκυψε από μετακινήσεις Γερμανόφωνων πληθυσμών, εδώ και κάτι...αιώνες (όταν υπήρχε ακόμη ΑυστροΟυγγαρία, ίσως και πιο πριν) οι οποίοι άρχισαν να σφάζουν τους γηγενείς Σλάβους και να εγκαθίστανται στα εδάφη τους!

Χμ, ίσως γι' αυτό ο νυν Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι να πήρε τηλέφωνο πρώτον πρώτον τον Αυστριακό Καγκελάριο με σκοπό να του παραπονεθεί ως...κλαίουσα κορασίδα για την εισβολή του Πούτιν!

Επιπροσθέτως, οι...μιντιόπληκτοι συμπατριώτες μου δεν γνωρίζουν το τί ακριβώς διημείφθη στην Ουκρανία το 2014 μεταξύ της νομίμως εκλεγμένης Κυβέρνησης Γιανουκόβιτς και των πρακτόρων της Δύσης.

Θα τους το θυμίσω, ευθύς αμέσως. Τω καιρώ εκείνω, η Ε.Ε. έκανε επίσημη πρόταση στην Ουκρανία, ούτως ώστε να την εντάξη, ως κράτος μέλος και το ΝΑΤΟ...ανεπίσημη, ούτως ώστε να την μετατρέψει σε δορυφόρο του, τσίμπλα στο μάτι του Πούτιν!

Ο Γιανουκόβιτς ήξερε, ότι μια ενδεχόμενη συμφωνία με την Ε.Ε. θα ακύρωνε κάθε υφιστάμενη εμπορική συνεργασία με την Ρωσία, τον μεγαλύτερο εμπορικό της εταίρο.

Ο δε Πούτιν έσπευσε κι έβγαλε από την τσέπη του κοντά στα 1 δις Ευρώ και τα έβαλε στην...ποδιά του Γιανουκόβιτς, ως οικονομική ενίσχυση, προς τον αδερφό Ουκρανικό λαό.

Κατά συνέπεια, ο Βίκτωρ Γιαννουκόβιτς συνεκτιμώντας και συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας του, απέρριψε κάθε πρόταση ένταξης, υπό την ομπρέλα των δυτικών.

Ακριβώς τότε...ήρχισαν τα όργανα!

Αγγλοαμερικανοί και Γερμανοί πράκτορες αφίχθησαν στο Κίεβο και ξεκίνησαν πραξικόπημα!

Ουκρανοί Νεοναζί δολοφόνησαν εκατοντάδες ανθρώπους, τόσο στην πρωτεύουσα, όσο και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας! 

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο!

Υπήρχε όμως μια ιδιομορφία, σε σχέση με το σήμερα.

Οι ανήλικες ψυχούλες, οι οποίες χάθηκαν το 2014 δεν είχαν την τιμή να προβληθούν από το...ΣΚΑΙ και τα λοιπά πουλημένα στην δυτική προπαγάνδα, βρωμοκάναλα.

Εν τέλει, η δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση Γιανουκόβιτς έπεσε και ο ίδιος μετέβη στην Ρωσία. 

Περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα, ο Πρόεδρος Πούτιν...μπούκαρε και προσήρτησε την Κριμαία, όπως είχε κάθε δικαίωμα να κάνει.

Το ίδιο πράττει και σήμερα, αφού όπως εξήγησα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ουκρανική εθνική συνείδηση αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού είναι Ρώσοι!

Και (όχι μόνο ο Πούτιν) ΟΥΔΕΙΣ νουνεχής και πατριώτης ηγέτης δεν θα άφηνε κομμάτια της χώρας του να μετατραπούν σε...δουλοπαροικία του ξένου παράγοντα, τουτέστιν να σκλαβωθούν!

Και ΠΟΛΥ τους ανέχτηκε...

Γελώ τώρα, γράφοντας ουδείς!

Αλήθεια, ο...ημέτερος πολιτικός ηγέτης είναι νουνεχής;;

Μήπως είναι πατριώτης;;

Οι πολιτικές επιλογές του Πρωθυπουργού της Ελλάδος εφαρμόζουν πρακτικές μισανθρωπισμού, διαστρέβλωσης του ανθρωπίνου είδους, βάλουν (και προσβάλλουν) κατά της Ελληνικής οικογενείας κι υπέρ της...διεμφυλικότητας, των ΜΚΟ και της λαθρομετανάστευσης!

Διότι πρόκειται για...χαμαιτυπείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

Κατά συνέπεια, η αφεντιά μου θα του πρότεινε να επιστρέψει στην... παλιά τάξη, εκεί πίσω στο Δημοτικό Σχολείο και να ξαναδιαβάσει τα βασικά της Ιστορίας και της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, όπως για παράδειγμα το τί είναι πατρίδα, έθνος φυλή και πατριά, έννοιες, οι οποίες αναλύονται διεξοδικά από τον Αριστοτέλη.

Διότι μπορεί να έβγαλε το Χάρβαρντ (επειδή ήταν γιος Πρωθυπουργού) αλλά δεν έβγαλε το Δημοτικό...

Πόσοι από τα 300 κοπρόσκυλα του Κυνοβουλίου θα πρότειναν...χμ, εισβολή στην Βόρειο Ήπειρο για παράδειγμα ή και αλλαχού, ούτως ώστε να προσαρτήσουμε τις χαμένες (αλλά όχι ξεχασμένες) πατρίδες του έθνους μας, μετά την παρούσα κίνηση του Βλαδίμηρου, όπου υπάρχει...δεδικασμένο, όπου οι εξελίξεις τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός, όπου τα σύνορα είναι πλέον ρευστά και ο παγκόσμιος χάρτης αναδιαμορφώνεται;;

Τα περί σεβασμού των διεθνών συνθηκών αποτελούν για την ταπεινότητά μου τρίχες κατσαρές!!

Πού ήταν οι διεθνείς συνθήκες, κατά την εισβολή στην Κύπρο;; 

Πού ήταν ο σεβασμός των συνόρων, όταν με την ανοχή του εθνοπροδότη Σημίτη, είχαμε απώλεια εθνικού εδάφους κι εφαρμογή των γκρίζων ζωνών, στα Ίμια, το 1996;;

Πού είναι το διεθνές δίκαιον της θαλάσσης, (1982) όταν δεν μπορείς να επεκτείνεις το αναφαίρετο δικαίωμά σου στα 12 μίλια διότι σε περίπτωση, που το πράξεις, τότε ένα άλλο κράτος (και μάλιστα...σύμμαχο, άκουσον άκουσον) σε απειλεί με πόλεμο;;

Πού είναι οι διεθνείς συνθήκες, όταν τείνει να εξαφανιστεί η Ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο;;

Η μόνη αξιόπιστη διεθνής συνθήκη είναι αυτή με τον ίδιο σου τον εαυτό, δλδ με την ισχύ σου ή με την αδυναμία σου, όπως μας δίδαξε 2500 χρόνια πριν, ο πατέρας της γεωπολιτικής επιστήμης Θουκυδίδης, στον διάλογο Αθηναίων και Μηλίων.

Και φαίνεται, ότι τούτο το γνωρίζει πολύ καλά ο Πρόεδρος Πούτιν, σε αντίθεση με τα πουλημένα ανδρείκελα, που κυβερνούν την Ελλάδα..

P.S1. Κάποιοι...φίλοι με κατηγόρησαν, ως Ρωσόφιλο.

Η απάντηση μου είναι η εξής: Είμαι τόσο Ρωσόφιλος, όσο και ο μακρινός προγονός μου ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ως μέλος του Ελληνικού Ρωσικού κόμματος!

Επίσης, είμαι τόσο Ρωσόφιλος, όσο και ο Πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος αν κι Αμερικανός έπλεξε προχθές το εγκώμιο του Προέδρου Πούτιν κι έσυρε για άλλη μια φορά τα εξ αμάξης στο....ολόγραμμα του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, μιζαδόρο και παιδεραστή, Μπάιντεν.

P.S.2. Όσο υπάρχει Ουκρανική εθνική ταυτότητα, άλλο τόσο οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες!

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ


.