GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο κορωνοϊός, η υποκρισία της Ν.Δ. και ο απόλυτος κυνισμός των δημαγωγών του ψευτορωμαίικου

Την αλήθεια για τον κορωνοϊό θα περάσουνε χρόνια για να την μάθουμε. Αυτό το οποίο αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι πράγματι ο ...


Την αλήθεια για τον κορωνοϊό θα περάσουνε χρόνια για να την μάθουμε.

Αυτό το οποίο αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι πράγματι ο επικοινωνιακός χειρισμός της κυβερνήσεως Ν.Δ. και η προπαγάνδα του θανάτου από τα ΜΜΕ έχουν δώσει σε αυτήν σχεδόν απόλυτη πολιτική κυριαρχία, η οποία και δεν πρόκειται να κινδυνεύσει όσο κρατάει η επιδημία, που την είπαν πανδημία.

Για τον λόγο ακριβώς αυτό και δεν πρόκειται να περάσει γρήγορα το κλίμα του φόβου για τον ιό.

Θα το κρατήσει όσο μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί το μεγάλο του πολιτικό όπλο είναι ο κορωνοϊός και όπως ακριβώς έλεγαν οι μαυραγορίτες στην κατοχή το “βάστα Ρόμελ” έτσι και οι Νεοδημοκράτες κραυγάζουν με τον τρόπο τους το “βάστα κορωνοϊέ”!

Παίζουν με τον θάνατο, τον φόβο και τους αριθμούς και μας λένε ΜΟΝΟ τις στατιστικές, που τους βολεύουν.

Ποτέ δεν μάθαμε επί παραδείγματι ΠΟΣΟΙ από τους νεκρούς από κορωνοϊό(;) ήταν ήδη ετοιμοθάνατοι από άλλες σοβαρές και θανάσιμες νόσους.

ΠΟΤΕ δεν μάθαμε τι ποσοστό των ανεμβολίαστων (που η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” θεωρεί… λεπρούς!), που είναι κρούσματα κορωνοϊού πέρασαν τον ιό χωρίς συμπτώματα και χωρίς να ασθενήσουν. Και άλλα πολλά…

Η αρχή έγινε τον Μάρτιο του 2020 με τον Μητσοτάκη να παρουσιάζεται ως νέος… Μωϋσής(!), που θα σώσει τον λαό.

Μέχρι στιγμής είχαμε 17 χιλιάδες, που πνίγηκαν στην Ερυθρά θάλασσα της ΝΔ. Ακολούθησαν αψυχολόγητες καραντίνες, που αποτέλειωσαν την οικονομία και γι’ αυτό και δεν πρόκειται  να γίνει άλλη.

ΚΥΝΙΚΗ μέσα στην πολιτικάντικη δημαγωγία της η ΝΔ, βλέποντας την κατάρρευση δήλωσε δια στόματος Μάκη Βορίδη πως ό,τι και να πούνε οι επιδημιολόγοι νέο lockdown δεν θα γίνει.

ΟΛΑ για την οικονομία, λοιπόν, ακόμη και αν οι περίφημοι “επιστήμονες”, που δήθεν άκουγαν και έκαναν όσα έκαναν, έχουν αντίθετη θέση.

Πόση ακόμη υποκρισία; Πόση ακόμη δημαγωγία; 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021



.