GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Γερμανία επιβάλλει lockdown σε ανεμβολίαστους και καθιερώνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Γερμανία, μετά την Αυστρία, προχωράει στην θεσμοθέτηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά παράβαση όλων των σχετικών διεθνών συνθηκών, κατ...


Η Γερμανία, μετά την Αυστρία, προχωράει στην θεσμοθέτηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά παράβαση όλων των σχετικών διεθνών συνθηκών, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών.

Ήταν μια συζήτηση που εδώ και εβδομάδες κυριαρχούσε στον δημόσιο βίο της χώρας.

Έτσι όπως ανακοίνωσε η Άνγκελα Μέρκελ σε καθεστώς lockdown μπαίνουν όλοι οι ανεμβολίαστοι πολίτες στη Γερμανία.



Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους και καταστήματα που δεν πωλούν είδη πρώτης ανάγκης.

Τα νυχτερινά κέντρα θα είναι κλειστά στις κόκκινες περιοχές ενώ οι εκδηλώσεις θα γίνονται ως εξής.

Στους εσωτερικούς χώρους έως 50 άτομα και στους εξωτερικούς έως 200.

Ο Κ.Μητσοτάκης άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου: Αντιμέτωπος με την κοινωνική εξέγερση - Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί

Παράλληλα παύει να υπάρχει η ελευθερία του τι θα κάνουν στο σώμα τους οι πολίτες αφού από τον ερχόμενο Φεβρουάριο του 2022 ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού καθίσταται υποχρεωτικός για όλους, κλείνοντας το μάτι στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Επίσης, η Γερμανία θα επιβάλλει επιπλέον περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο στις κοινωνικές επαφές για τους μη εμβολιασμένους, που μπαίνουν σε ιδιότυπο καθεστώς lockdown. 

Οι ανακοινώσεις έγιναν μετά τη συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ και του νέου καγκελάριου Όλαφ Σολτς με τους περιφερειακούς ηγέτες, με στόχο να υπάρξει οδικός χάρτης για τη χώρα.

Η Γερμανία αυτή τη στιγμή καταγράφει πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων, ενώ τα επίπεδα εμβολιασμού είναι πολύ χαμηλότερα απ' ότι σε πολλές χώρες της Ευρώπης.


πηγη