GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ Η ΑΠΛΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;;

Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς Ο κ. Λουδοβίκος Μητσοτάκης, ο οποίος νομοτελειακά, συμφωνα με τους φυσικούς αλλά και τους ιστορικους νόμους θα ...




Γραφει ο Ιωάννης Σαρλάς

Ο κ. Λουδοβίκος Μητσοτάκης, ο οποίος νομοτελειακά, συμφωνα με τους φυσικούς αλλά και τους ιστορικους νόμους θα έχει και το τέλος του Λουδοβίκου, μας είπε κατ' ουσίαν σήμερα τα εξής:

"Στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, εάν σας κορόιδεψα λέγοντας σας αρχικά, ότι ο εμβολιασμός δεν πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός!

Τον έκανα γιατί... μπορώ και γιατί, ως υπάκουοι-υπήκοοι θα δεχθείτε τα πάντα, προκειμένου να σας τρυπήσω με κάθε τρόπο!

Όπως δεχθήκατε ΚΑΘΕ είδους εξευτελισμό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο θα δεχθείτε ΚΑΙ αυτό διότι...βρωμάτε φόβο, από 1000 μίλια μακριά! 

Άλλωστε, στην Ελλάδα, παρά το γεγονός, ότι σας άλλαξα τον αδόξαστο δεν άνοιξε μύτη, ενώ δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αντιεμβολιαστικο κίνημα, που θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια μου!

Επίσης, στα π......α (παλαιότερα) των υποδημάτων μου, εάν χάσω τις εκλογές!

Βρίσκομαι σε εντεταλμένη υπηρεσία και δεν το κουνάω, εάν δεν φέρω εις πέρας την αποστολή, που μου έχει ανατεθεί, όπως ακριβώς και οι προκάτοχοί μου, ως κυβερνήτες μιας χρήσεως!

Γνωρίζω πολύ καλά, ότι η συντριπτική πλειοψηφία της εκλογικής βάσης της ΝΔ είναι αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, τους οποίους σήμερα εξαναγκάζω, εκβιάζω και βιάζω αλλά ποσως με αφορά!

Θα αποχωρήσω σύντομα από την πολιτική, αφού πρώτα σας μεταλλάξω σε ζώα φάρμας, μιας και τα αφεντικά μου (μην τα βάζετε μαζί μου κι εγώ εντολές εκτελώ) επιθυμούν να δουν τις αντιδράσεις των ανθρωπίνων πειραματόζωων σε αυτά τα καινούρια σκευάσματα, τα οποία κατασκευάστηκαν...πριν καν σκάσει μύτη ο ιός!

Όλα αυτά θα ισχύουν, μέχρι να...σκάσει μύτη κάτι άλλο και να αρχίσουν να εφαρμόζονται νέα μέτρα σε βάρος της αφεντιας σας, δλδ του ποπολου, από κάποιον άλλον εκλεκτό-φυτευτο!

That's the game!

No heart feelings!

Nothing personal!

Σας το είπα και Αγγλιστί, καθότι τα μιλώ φαρσί τα άτιμα, έτσι δεν είναι;;

Στο μεταξύ, η... ημετέρα Αγία Οικογένεια θα είμαστε κάποιου μακριά, ίσως κι εκτός Ελλάδος, απολαμβάνοντας την περιουσία, την οποία ο πατέρας μου απέκτησε με τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ιδρώτα!!.

Καταλάβατε κορόιδα;;"

Αυτά λοιπόν μας είπε ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό, με άλλα λόγια. 

Όσοι Έλληνες είναι...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κι ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ μένουν κι... εμμένουν παρά τω πλευρώ τουτου του θλιβερου τυράννου, τους προτρέπω να διαβάσουν δυο βιβλία.

Το 1984 και το Brave New World.

Θα δείτε επακριβώς κι... επιμελώς το τί εξυφαίνεται και αρχίζει να εφαρμόζεται από τους Παγκοσμιοποιητακηδες, δεκαετίες τώρα.

Ίσως όχι διότι ο Όργουελ κι ο Χάξλεϋ ήταν...προφήτες αλλά επειδή είχαν προφανώς πρόσβαση σε κάποια αρχεία!

Ακριβώς γι αυτό λοιπόν, όλα τα... χαμαιτυπεια των τραπεζιτών, ωσάν τον Μητσοτάκη, φέρονται στους λαούς τους τοιουτοτρόπως!

Εδώ βέβαια σπάσαμε κάθε ρεκόρ!

Μάλλον διότι ο Έλληνας ήταν ανέκαθεν ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ και...δυσκολοκυβερνητος, ως εξανθρωπιστής όλων των φυλών του κόσμου και ως εκφραστής της συνείδησης της ανθρωπότητας!

Το λοιπόν, όσο κι αν έχουμε μεταλλαχθεί σε... φοβικά δίποδα, πάντα θα ενυπάρχει στα κύτταρα μας η φυλετική μνήμη της στοιχειώδους λογικής και του μεγαλείου της ψυχής!

Στο DNA του Έλληνα!

Δλδ του ήρωα...

Λίγο να ξύσουμε την επιδερμίδα και θα αφυπνισθούμε! 

Όσοι παρόλα αυτά ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ επιμένουν να τον δικαιολογούν και να του γλύφουν...τας χείρας, η ταπεινότητά μου νίπτει τας δικάς της χείρας και τους προτρέπει να πάνε να... καθίσουν μπροστά σε έναν καθρέφτη και να τον φτύσουν διότι ούτε σάλιο δεν θέλω να τους χαραμίσω! 

Στον δε... αναλώσιμο κ. Πρωθυπουργό θέλω να πω: 

"Επιχείρησε να κάνεις, έστω 50 μέτρα, μέχρι το περίπτερο, χωρίς τους μπράβους σου και τότε θα αντιληφθείς ποιος είναι ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, εσύ ή εμείς, όσα περιοριστικά  μέτρα κι αν μας επιβάλλεις!!"

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ


.