GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σε παροξυσμό Εnikos και Real-fm: “Ο Κασιδιάρης γέμισε φυλλάδια όλη την Αθήνα! Είναι φασίστας και κακό για την πόλη!”

Απαντά ο Ηλίας Κασιδιάρης Η τεράστια δυναμική μας στην Αθήνα και η βέβαιη συμμετοχή μας στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογώ...






Απαντά ο Ηλίας Κασιδιάρης

Η τεράστια δυναμική μας στην Αθήνα και η βέβαιη συμμετοχή μας στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών έχει προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά στους ινστρούχτορες των μέσων μαζικής εξαπάτησης. 
Πρώτος και καλύτερος σέρνει τον χορό της προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής ο Νικολάκης Χατζηνικολάου και το καταχρεωμένο συγκρότημα της Real.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σήμερα το πρωί, μαζί με ομάδα Συναγωνιστών πραγματοποιήσαμε μία ακόμη ενημερωτική εξόρμηση στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων από την λεωφόρο Μεσογείων μέχρι του Γκύζη.
Ανάλογες εξορμήσεις πραγματοποιούμε σχεδόν καθημερινά σε όλη την Αθήνα και αυτός είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με τους πολίτες, καθώς υπάρχει ολοκληρωτική συνωμοσία σιωπής από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

-

Κατά τις δράσεις αυτές τηρούμε κατά γράμμα την εκλογική νομοθεσία και - πρωτίστως - σεβόμαστε το περιβάλλον και διατηρούμε καθαρούς τους δρόμους της Αθήνας.
Δεν κολλάμε αφίσες, δεν πετάμε χαρτιά, δεν ρυπαίνουμε το περιβάλλον, όπως τα ανδρείκελα του Σύριζα, που σε κάθε ομιλία του Τσίπρα γεμίζουν με τα σκουπίδια τους κάθε τοίχο της πόλης.

Μοναδικό μας "έγκλημα" η διανομή φυλλαδίων χέρι με χέρι και πόρτα-πόρτα στα γραμματοκιβώτια των πολυκατοικιών και σε όλους τους δρόμους, όλων των συνοικιών της Αθήνας.
Αυτή η "εγκληματική δραστηριότητα" ενόχλησε την ομάδα του Χατζηνικολάου, που προέβη σήμερα σε ένα ακόμη παραληρηματικό ξέσπασμα μέσα από την συχνότητα του Real-fm, αλλά και την ιστοσελίδα Enikos.gr.
Διαμαρτυρήθηκε έντονα ο δημοσιογράφος Νιφλής, γιατί μοιράζουμε φυλλάδια στις γειτονιές της Αθήνας "όπως την δεκαετία του '80".
Όσο μας αποκλείουν με παράνομο τρόπο τα κανάλια και οι σταθμοί τους, τόσο πιο μαχητικά θα σπάμε την συνωμοσία σιωπής σε δρόμους και σε συνοικίες.

Είμαστε διατεθειμένοι να γυρίσουμε - όχι στη δεκαετία του '80 - αλλά ακόμη και στο 1821 για να διαδοθούν οι Ιδέες μας, το πρόγραμμά μας και οι προτάσεις μας "για να καθαρίσει η Αθήνα".

-


xryshaygh.com