GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Μ.Σαλβίνι δεν θέλει μετανάστες για να λύσει το δημογραφικό της Ιταλίας - «Ξήλωσε» προάστιο 900 αλλοδαπών!

Σε πλήρη αντίθεση με τα σχέδια της κυβέρνησης της Ελλάδας να χρησιμοποιήσει παράνομους μετανάστες για να λυθεί το δημογραφι...





Σε πλήρη αντίθεση με τα σχέδια της κυβέρνησης της Ελλάδας να χρησιμοποιήσει παράνομους μετανάστες για να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας (ουσιαστικά αυτό ήταν το σχέδιο από το 2015 απλά τώρα αποκαλύφθηκε) κινείται η Ιταλία.

Έτσι την ώρα που ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας δήλωνε από τη Βουλή, σε απλά ελληνικά, ότι ενσυνείδητα έχουμε καταργήσει τα σύνορα για να έρθουν αλλοδαποί στη χώρα, προκειμένου να τους μετατρέψουμε σε Έλληνες πολίτες, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο  Σαλβίνι πιστός στις εξαγγελίες του προς τον ιταλικό λαό απαντά με ξήλωμα παραγκουπόλεων παράνομων μεταναστών, λέγοντας στην πράξη:
"Το δημογραφικό μας πρόβλημα θα το λύσουμε αλλιώς."

Κάνοντας τα λόγια πράξη, Ο Σαλβίνι απομάκρυνε  900 παράνομους μετανάστες  σήμερα το πρωί και χωρίς κανένα επεισόδιο από το Σαν Φερντινάντο, στην Καλαβρία (νοτιοδυτική Ιταλία), και ο πρόχειρος καταυλισμός τους ισοπεδώθηκε από μπουλντόζες.

«Μετά την Κόνα, το Βένετο, την Απουλία και μετά τις μεταφορές στη Σικελία, σήμερα καθαρίζουμε την παραγκούπολη στην Καλαβρία», ανέφερε σε tweet του ο Σαλβίνι.

«Όπως είχαμε υποσχεθεί  περάσαμε από τα λόγια στα έργα», συμπλήρωσε ο Ιταλός υπυοργός Εσωτερικών.

Η επιχειρήση εκκένωσης των παράνομων μεταναστών ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί.

Ο Σαλβίνι υποσχέθηκε ότι θα μετεγκατασταθούν σε κέντρα υποδοχής, ωστόσο σήμερα το πρωί πολλοί μετανάστες, που ρωτήθηκαν από τα ιταλικά ΜΜΕ, είπαν πως εξακολουθούν να μην ξέρουν πού θα οδηγηθούν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η παραγκούπολη του Σαν Φερντινάντο εκκενώνεται με αυτό τον τρόπο.
Ο θάνατος ενός Σενεγαλέζου, του 29χρονου Μουσά Μπα, είχε οδηγήσει τις ιταλικές αρχές να δώσουν και πάλι εντολή για την κατεδάφιση της παραγκούπολης αυτής.

Να σημειωθεί πως ο Σαλβίνι παρακολουθεί εκ του σύννεγγης τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή την κατεδάφιση του Σταυρου στην «ορθόδοξη Ελλάδα» είχε πει:

«Ο Σταυρός ενοχλεί τους μετανάστες, δεν άρεσε σε μια ΜΚΟ και τον κατεδάφισαν, τι ηλιθιότητα.
Μια κοινωνία που επιτίθεται στις δικές της ρίζες, είναι μια κοινωνία χωρίς μέλλον.
Ελπίζω οι κάτοικοι της περιοχής να τον ξαναστήσουν αυτόν τον υπέροχο Σταυρό στο ύψωμα πάνω από την θάλασσα»

«La croce infastidisce gli immigrati", non piaceva a una Ong e la abbattono. Che idiozia!!! Una società che offende le proprie radici è una società SENZA FUTURO. Spero gli abitanti del luogo rimettano in piedi questa splendida croce a picco sul mare.» ήταν το ακριβές μήνυμα στα ιταλικά.


Σημασία έχει πως  οι δύο χώρες, που και οι δύο αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα ακολουθούν δύο  εντελώς διαφορετικές πορείες.
Η Ελλάδα αφελληνίζεται ταχύτατα ενώ ο ιταλικός λαός, με την δημοκρατική του ψήφο, αποφάσισε να θέσει τέρμα σε αυτό το φαινόμενο.

-


https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/756292_kalavria-horis-provlimata-i-ekkenosi-kataylismoy-paranomon