GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ – Τσίπρας προς Ερντογάν: «Ετοιμοπόλεμες οι ΕΔ, Θα υπερασπιστούμε την Ελλάδα ως την τελευταία ρανίδα του αίματός μας» (Βιντεο)

- Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Σαμοθράκη. ...

-




Απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Σαμοθράκη.

Θα υπερασπιστούμε την ειρήνη και την εδαφική μας ακεραιότητα ως την τελευταία ρανίδα του αίματός μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τους σκεπτόμενους, όπως ανέφερε ανθρώπους, και στις δυο πλευρές του Αιγαίου.

Παράλληλα τόνισε ότι οι δύο λαοί έχουν γνώση της ιστορίας τους που είχε και περιόδους ειρήνης αλλά και περιόδους εντάσεων, ενώ υπογράμμισε πως η Ελλάδα έχει εμπιστοσύνη στις Ενοπλες Δυνάμεις και πως είναι έτοιμη να υπερασπιστεί την ειρήνη και την εδαφική της ακεραιότητα.

«Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι, και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων, ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο.
Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα.
Προς τα έξω, επίσης, θέλω να στείλω το μήνυμα ότι παρά τις διαφορές στο εσωτερικό μας, οι Ελληνίδες και οι Ελληνες θα είναι ενωμένοι για να υπερασπιστούν την κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας», είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε που στο ακριτικό νησί για να παραστεί στην τέλεση του αγιασμού των υδάτων ανέφερε ακόμη:
«Η ανακήρυξή μου σε επίτιμο δημότη Σαμοθράκης δεν είναι μια τυπική, αλλά μια πάρα πολύ ουσιαστική, διότι γίνεται στην εσχατιά της Ελλάδας, όπου οι κάτοικοί της 365 μέρες το χρόνο υπερασπίζονται Θερμοπύλες και ταυτόχρονα δίνουν την καθημερινή μάχη της επιβίωσης».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Το 2019 είναι για την Ελλάδα ένα έτος ορόσημο.
Η αφετηρία της μεγάλης ανάκαμψης.
Μιας χώρας που για σχεδόν μια δεκαετία βίωσε τις ανυπολόγιστες συνέπειες μιας πρωτοφανούς κρίσης», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ακούστε την συγκεκριμένη δήλωση στο 10:50'

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"







-