GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μια 17χρονη ομογενής έπιασε τον Σταυρό στη Νότια Αυστραλία

- Η 17χρονη Βικτώρια Πανέρας ήταν σήμερα η γενναία νεαρή που βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστρ...

-


Η 17χρονη Βικτώρια Πανέρας ήταν σήμερα η γενναία νεαρή που βούτηξε στα παγωμένα νερά της παραλίας του Glenelg στην Νότια Αυστραλία και έπιασε το σταυρό κάνοντας όλους τους ομογενείς υπερήφανους για το κατόρθωμα της.

«Είμαι πολυ χαρούμενη και περήφανη πρώτον γιατί μου επέτρεψαν να λάβω μέρος και να προσπαθήσω και που τελικα τα κατάφερα», είπε στην εφημερίδα Νέος Κόσμος η νεαρή ομογενης που ήταν η μοναδική κοπέλα που έπεσε στο νερό μαζί με περίπου 40 παλικάρια.

«Μεγαλώνουμε τρεις κόρες και για εμάς είναι σημαντικό να έχουν και τα κορίτσια την ευκαιρία όχι μόνο να συμμετέχουν αλλά και να ενθαρρύνονται και να ανταμείβονται από τον Ελληνισμό και την παροικία», δήλωσαν στο Νέο Κόσμο οι γονείς της, Μάρκος και Μαρία Πανέρα.
Στον αγιασμό των υδάτων παραβρέθηκαν και ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη ΝΑ κ. Γεώργιος Ψιάχας καθως και οι ομογενείς γερουσιαστές Ειρήνη Πνευματικού και Κωνσταντίνα Μπονάρου.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

ΠΗΓΗ: neoskosmos.com
www.enikos.gr