Ο κίνδυνος της μετανάστευσης στην Ελλάδα προκαλεί τεράστια ερωτηματικά ασφαλείας Δεν είναι θέμα μόνο κοινωνικό, η αθρόα λαθραία είσοδο χιλι...

Διακινείται βίντεο μεταξύ υποστηρικτών του Τζολάνι σε Ελλάδα & Κύπρο -μαζί με υλικό απο Σουέιντα- με τη σύλληψη άνδρα απο δύο με πολιτικά, προφανώς των κυβερνητικών δυνάμεων.
— Σταυροφόρος (@stavroforos_) July 15, 2025
Ο ένας φοράει μπλούζα "Ανδρουλιδάκης - Οικοδομικές εργασίες".
Το "μεταναστευτικό" είναι ζήτημα ασφαλείας pic.twitter.com/CB2MR7xl8f
Διακινείται βίντεο μεταξύ υποστηρικτών του Τζολάνι σε Ελλάδα & Κύπρο -μαζί με υλικό από την πόλη των Δρούζων Σουέιντα, με την σύλληψη άνδρα από δύο Τζιχαντιστές με πολιτικά, των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων. Ο ένας φοράει μπλούζα της φίρμας "Ανδρουλιδάκης - Οικοδομικές εργασίες", αποδεικνύοντας την παρουσία του στην Ελλάδα, πριν ξαναγυρίσει στην Συρία στην φωλιά των Τζιχαντιστικών φατριών που στηρίζει τον Σύρο ηγέτη Αλ Σάραα.
Το "μεταναστευτικό" είναι σίγουρα ζήτημα ασφαλείας, ειδικά για την χώρα μας, που δέχεται συντονισμένη “τουρκική και λιβυκή” επίθεση στην Κρήτη.
Syrian Druze say govt mission of peace devolved into rampage https://t.co/3t8m8ZCjop pic.twitter.com/03P6aNGTMm
— Mutlu Civiroglu (@mutludc) July 15, 2025
A HTS terrorist wearing ISIS patches heads to fight in Suweida pic.twitter.com/u6ji8y6wQT
— Rojava Network (@RojavaNetwork) July 16, 2025
3 Young Druze Brothers from the Kourdab Family From Suwayda Massacred and Killed by the Golani General Security Terrorists
— Rūm ☦︎ (@Antiochian_Rum) July 16, 2025
Fajr Kourdab
Laith Kourdab
Zayd Kourdab pic.twitter.com/TrJQWBW8df
Βεβήλωσαν Ορθόδοξους ναούς ξανά στην Συρία
HTS terrorists burned and looted the "St. Michael's Church" in the town of al-Sourah al-Kabira, northern countryside of Suweida
— Rojava Network (@RojavaNetwork) July 15, 2025
These are the actions of those supported by Tom Barrack pic.twitter.com/RRC2nvEHvN
Οι τρομοκράτες του HTS και του Αλ Σάραα έκαψαν και λεηλάτησαν την «Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ» στην πόλη Αλ-Σούρα Αλ-Καμπίρα, στη βόρεια επαρχία της Βεβήλωσαν Ορθόδοξους ναούς ξανά στην Συρία.
Επίσης ζημιές έχουμε στον ναό του Αγίου Γεωργίου στην Σουέιντα
Μισή ώρα από την Daraa, όπου οι Ισλαμιστές τρομοκράτες του Τζολάνι μετέφεραν σήμερα κάποια από τα κορίτσια και τις γυναίκες που απήγαγαν από την ευρύτερη περιοχή και 40 λεπτά από την Σουέιντα, όπου σημειώνονται σφαγές, απαγωγές και βιασμοί, είναι η μικρή πόλη Izraa, 90 λεπτά (περίπου 80 χλμ.) νότια της Δαμασκού.
Στην Izraa, βρίσκεται ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό κόσμημα, η δεύτερη παλαιότερη συνεχώς λειτουργική ελληνορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο, o Άγιος Γεώργιος, που χρονολογήθηκε το 515 μ.Χ.). Η κοινότητα των ελληνόρθοδοξων στην Izraa είναι πολύ ενεργή, με πολλούς νέους και παιδιά που περνούν τα απογεύματά τους σε αυτή την εκκλησία.
Έχουν φιλαρμονική, παίζουν κρουστά, φτιάχνουν χειροτεχνίες, παίζουν στον προαύλιο χώρο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εκτός από τους Δρούζους, σε όλη αυτή την περιοχή, ζουν και πολλοί ελληνορθόδοξοι, οι οποίοι είναι πολύ περήφανοι για τη βυζαντινή τους κληρονομιά.
Όλους αυτούς, μαζί με τους Δρούζους, τους Κούρδους,τους Αλαουίτες, και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, τους έχει αφήσει η διεθνή κοινότητα, ( ΕΕ-ΗΠΑ) και η Ελλάδα στα χέρια δολοφόνων Τζιχαντιστών, που δεν έχουν φυσικά ούτε ιερό ούτε όσιο σε τίποτα.
Πρόκειται για συνειδητή έγκριση μιας νέας γενοκτονίας, η οποία βολεύει τα ευρύτερα σχέδια της νέας Τάξης πραγμάτων στην Μέση Ανατολή.
https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/esoteriki-asfaleia/7316057_bebilosan-orthodoxoys-naoys-xana-stin-syria-tzihantistis
