GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βουρκωμένος Άδωνις: Μας έχει κοστίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών ενώ έκανε την αυτοκριτική του για το τι φταίει για τα χαμηλά πο...

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών ενώ έκανε την αυτοκριτική του για το τι φταίει για τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής αλλά και τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε η Νέα Δημοκρατία, παρά τη νίκη της, τονίζοντας ότι «μας έχει κοστίσει ο νόμος για τον γάμο ομοφύλων».

«Διάφορα πράγματα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο νόμος για την ισότητα στο γάμο σίγουρα μας έχει κοστίσει δεν υπάρχει αμφιβολία, μας το κρατάγανε. Και μας το κρατήσανε είτε πηγαίνοντας για αποχή, ενώ πολλοί ψήφισαν και δεξιότερα της ΝΔ. Το λάθος και το σωστό στην πολιτική είναι πιο διευρυμένη έννοια. Εφόσον ο πρωθυπουργός πίστευε ότι υπηρετεί κάποιες αξίες έπρεπε να το κάνει. Αν με ρωτάτε αν έβλαψε ή βοήθησε, προφανώς έβλαψε στο τέλος. Βελόπουλος, Νατσιός και Λατινοπούλου ανάβουνε… λαμπάδες τώρα!» σχολίασε αρχικά ο κύριος Γεωργιάδης, καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

πηγη