GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τσουνάμι εξελίξεων μετά τις Ευρωεκλογές: Η πολυπολιτισμικότητα και ο ισλαμικός εποικισμός της Ευρώπης απέτυχαν παταγωδώς

Γαλλικό, μμε: “Τα πολιτικά χτυπήματα στους πιο ισχυρούς κεντρώους ηγέτες της Ευρώπης σημαίνουν ότι ο εθνικισμός είναι σε πορεία ενίσχυσης τη...

Γαλλικό, μμε: “Τα πολιτικά χτυπήματα στους πιο ισχυρούς κεντρώους ηγέτες της Ευρώπης σημαίνουν ότι ο εθνικισμός είναι σε πορεία ενίσχυσης της παρουσίας του"

Δύο κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών της Ευρώπης απέτυχαν (Γαλλία-Βέλγιο) ενώ Γερμανία και Ολλανδία παραπαίουν, πολλοί θεωρούν ότι είναι καιρός να λάβουν το μήνυμα του κόσμου οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης.

Μεγάλη ανατροπή υπήρξε χθες στις Ευρωεκλογές σε πολλές μεγάλες μάλιστα χώρες της Ευρώπης, με άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων, με κύριο διακύβευμα τον ραγδαίο  εποικισμό της ηπείρου μας με παράνομους ισλαμιστών μετανάστες.

Αυτό αναφέρουν πολλά πρακτορεία ειδήσεων ως το χθεσινό  διακύβευμα στην εκλογική διαδικασία σε όλες τις χώρες της ΕΕ

 Η Γαλλία, ιστορικό “εργαστήριο” πολιτικών και κοινωνικών ανακατατάξεων, μας δείχνει που οδεύει η Ευρώπη, αν δεν δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, ανεργία, φτώχεια, και εθνοτικά προβλήματα.

Στην Γαλλία χθες είχαμε μια νέα ιδιότυπη “ γαλλική επανάσταση” με τους Γάλλους να ζητούν πίσω την ταυτότητά τους και ψηφίζουν αυτούς που τους το τάζουν.

Πολιτικός σεισμός στην Γαλλία που προκαλεί Τσουνάμι εξελίξεων στην Ευρώπη

Η νίκη των εθνικιστών στις εκλογές της ΕΕ προκάλεσαν πολιτικό σεισμό στη Γαλλία την Κυριακή, αλλά τα κυρίαρχα κόμματα διατήρησαν την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο της Ένωσης, αναφέρει γαλλικό ΜΜΕ.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν διέλυσε το εθνικό κοινοβούλιο και προκήρυξε πρόωρες εκλογές αφού τα exit poll έδειξαν ότι το Εθνικό Ράλι  (RN) της  Μαρίν Λεπέν κέρδισε αποφασιστικά το φιλελεύθερο κόμμα του στις ευρωπαϊκές εκλογές.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Εθνικό Ράλι στο 31,5%, εξασφαλίζοντας 30 έδρες στο επερχόμενο κοινοβούλιο της ΕΕ, υπερδιπλάσιο από το 14,6% και 13 έδρες για το κόμμα της Αναγέννησης του Μακρόν.

Εν τω μεταξύ, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς αντιμετώπισε επίσης απογοητευτικά νέα, με το εθνικιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 16%, μπροστά από τους Σοσιαλδημοκράτες με 14%.

"Τα πολιτικά χτυπήματα στους πιο ισχυρούς κεντρώους ηγέτες της Ευρώπης, σημαίνουν ότι ο εθνικισμός είναι σε πορεία ενίσχυσης της παρουσίας του στο διακρατικό κοινοβούλιο της ΕΕ.

Μια προκαταρκτική πρόβλεψη για ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έδειξε ότι τα τρία κύρια μεγάλα κεντρώα κόμματα είναι έτοιμοι να διατηρήσουν μια σαφή πλειοψηφία, αν και ελαφρώς μειωμένη, με 401 από τις 720 έδρες που είχαν', τονίζει γαλλικό μμε.

"Σήμερα είναι μια καλή μέρα φίλοι μου. Είμαστε το ισχυρότερο κόμμα. Είμαστε η άγκυρα της σταθερότητας", είπε στην ομάδα του ΕΛΚ η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επιδιώκει μία ακόμη θητεία.

"Μαζί με άλλους θα χτίσουμε ένα προπύργιο ενάντια στα άκρα από αριστερά και δεξιά. Θα τους σταματήσουμε. Αυτό είναι σίγουρο", τόνισε η ίδια.

Ο Μάλασυ Στίινσον βγήκε στην Ιρλανδία και ο οποίος είναι από τους φανατικούς πολέμιους του μεταναστευτικού στην Ευρώπη, μιλώντας για «επανάσταση που έχει αρχίσει».

Όποιος δεν κατανοήσει τα μηνύματα των καιρών απλά θα χαθεί, λέει μια παλαιά παροιμία που ταιριάζει γάντι για την ΕΕ.

Περισσότεροι από 360 εκατομμύρια άνθρωποι από τα 27 έθνη της ΕΕ είχαν δικαίωμα ψήφου για να βοηθήσουν στη διαμόρφωση της κατεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα επόμενα πέντε χρόνια.



https://www.pentapostagma.gr/kosmos/pagkosmiopoiisi/7246415_tsoynami-exelixeon-meta-tis-eyroekloges-i-polypolitismikotita-kai-o