GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ρ.Φίτσο: Είχε συστήσει εξεταστική επιτροπή για την σύνδεση θανάτων και εμβολίων για τον COVID-19

Θα εξέταζε και πιθανές οικονομικές ατασθαλίες Η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρ.Φίτσο από έναν οδηγό μεταφορών εμπ...

Θα εξέταζε και πιθανές οικονομικές ατασθαλίες

Η απόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Ρ.Φίτσο από έναν οδηγό μεταφορών εμπορικού κέντρου που δηλώνει αριστερός και λογοτέχνης στα υπόλοιπα, προκαλεί ερωτηματικά ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις πριν λίγους μήνες είχε αναφέρει ότι ξεκινά εξεταστική επιτροπή στην Βουλή για τα εμβόλια κατά του covid-19.

Σε ομιλία του στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας, ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιανουαρίου, τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει όλο το φάσμα της διαχείρισης του Κόβιντ-19 από την τότε κυβέρνηση, περιλαμβανομένων των πληροφοριών για μεγάλες ρεμούλες καθώς και τους θανάτους που προκλήθηκαν από τους εμβολιασμούς. Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού:

“Κυρίες και Κύριοι της “προοδευτικής Σλοβακίας” και των άλλων κομμάτων, έχετε δει τις στατιστικές για το πώς οι θάνατοί μας από καρδιαγγειακές παθήσεις έχουν ανεβεί λόγω των εμβολιασμών;
Το αρνείστε όμως, φυσικά το αρνείστε, θα υποστηρίξετε ότι οι εμβολιασμοί ήταν το καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Τι γνωρίζετε για τον αριθμό των ληγμένων εμβολίων που μας έχουν μείνει και το πόσα λεφτά σπαταλήθηκαν άδικα;
Τι γνωρίζετε για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και τεστ; Ξέρετε ότι έχουμε αποδείξει πολύ καθαρά τη σύνδεση μίας εταιρίας από την Τρνάγια με τον πρόεδρο ενός από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τις εντελώς άχρηστες αγορές αξίας εκατοντάδων χιλιάδων, εκατομμυρίων. Τι γνωρίζετε για το τι συνέβαινε σχετικά με τη λήψη μέτρων που κατά τη γνώμη μας αύξησαν τη θνητότητα σημαντικά περισσότερο απ’ ότι σε άλλες χώρες. Και όλοι κοροϊδεύατε άλλες χώρες.

Γελούσατε με τη Ρωσία, που βασίστηκε στην αρχή των εξατομικευμένων επισκέψεων σε ασθενείς από γιατρούς και το διαχειρίστηκαν πολύ καλύτερα απ’ ότι εμείς στη Σλοβακία. Έχουμε 21 χιλιάδες νεκρούς, που συνδέουμε με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις που είχαμε εδώ από το 2020 ήταν ανίκανες να κυβερνήσουν και ασχολιόντουσαν μόνο με άχρηστες ιατρικές συσκευές και συχνά με εμβόλια σε τεράστιες ποσότητες. Δε θέλω καν να μιλήσω για την ευρωπαϊκή διάσταση πλέον.

Γνωρίζετε ότι ήμουν πολύ ανοιχτός και το έχω πει στην πρόεδρο της κομισιόν και ανοιχτά ότι αυτές οι υποψίες που συνδέονται με αυτήν και την αγορά – στην πραγματικότητα τη μεγαλύτερη αγορά εμβολίων στην ιστορία της κομισιόν – που αντάλλασσε κρυφά μηνύματα με το διευθυντή της Πφάιζερ, κυριολεκτικά, και ότι όταν γράφτηκε και δημοσιοποιήθηκε μία αναφορά, προς γενική θυμηδία μελών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η οποία ήταν σχεδόν πλήρως λογοκριμένη, και δε θα μάθουμε ποτέ το ρόλο που έπαιξαν οι φαρμακευτικές εταιρίες και το ποιος πραγματικά οργάνωσε όλο αυτό το τσίρκο γύρω από τον κόβιντ.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, κυρίες και κύριοι, η κυβέρνηση της δημοκρατίας της Σλοβακίας αποφάσισε να περιλάβει στις προγραμματικές της δηλώσεις τη δέσμευση να ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα. Το κοινό της Σλοβακίας δικαιούται μία απάντηση για τον εμβολιασμό, το τι πραγματικά ήταν, το γιατί εμβολιάστηκε ο κόσμος με διάφορα πειραματικά εμβόλια χωρίς δοκιμές, γιατί προωθήθηκαν κάθε είδους φάρμακα, γιατί έγιναν έλεγχοι σε όλη την επικράτεια, για το ποιος αγόραζε, γιατί αγόραζε, τι ποσότητες αγοραζόντουσαν, πόσα χρήματα κόστισε και θα καταλήξουμε σε δισεκατομμύρια.

Μπορείτε να χαμογελάτε όσο θέλετε γιατί δεν ξέρετε τίποτα άλλο από το να δείχνετε ασέβεια στη διαφορετική άποψη. Ξέρετε, δημοκρατία μερικές φορές σημαίνει να σεβόσαστε την άλλη άποψη, όταν είστε εδώ και συζητάτε για τρίτη βδομάδα για τον ποινικό κώδικα κανείς δε σας βρίζει, σας ακούμε. Ας έχετε λοιπόν την ευγένεια αν έχουμε διαφορετική άποψη να τη σεβαστείτε, ακόμη και διαφωνείτε μαζί της.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το γραφείο του κυβερνητικού πληρεξούσιου για να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα. Σήμερα δε διορίσαμε απλά τον πληρεξούσιο αλλά του δώσαμε την εξουσία να πάρει πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες.

Ιδιαίτερα θα πάρουμε πληροφορίες από τον επικεφαλής υγιεινολόγο, θα κάνουμε ερωτήσεις στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Υγείας. Θέλουμε ακόμη να μάθουμε, με βάση το τι είναι διαθέσιμο, το τι ακριβώς συνέβη. Νομίζω ότι ο Δρ. Κοτλάρ, μέλος της Εθνοσυνέλευσης, έχει επαρκή εφόδια από άποψη πληροφόρησης και βλέπω ότι είναι επίσης έτοιμος να φτιάξει μια ομάδα.

Του ζήτησα πριν γίνει οποιαδήποτε δημόσια δήλωση να εξετάσουμε τα πάντα μαζί με την κυβέρνηση και είμαι απόλυτα – επαναλαμβάνω, απόλυτα – βέβαιος ότι η δουλειά του θα οδηγήσει σε αποτελέσματα που θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο Σλοβάκικο λαό τι πραγματικά συνέβη στη διάρκεια του Κόβιντ.

Ένα πράγμα γνωρίζουμε σήμερα, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις απέτυχαν παταγωδώς σε σχέση με τον κόβιντ-19 και έχουν στα χέρια τους 21 χιλιάδες νεκρούς ενώ έβγαλαν, απ’ ότι φαίνεται, τεράστια ποσά χρημάτων με την μη απαραίτητη αγορά διαφόρων άχρηστων ιατρικών συσκευών και εμβολίων.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”


pronews