GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

N.Μεντβέντεφ: «Θα εξοντωθούν μέχρι και οι οικογένειές τους»

«Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει, εάν η βία δεν αντιμετωπισθεί με βία» «Μήνυμα θανάτου» από τον αντιπρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου της Ρ...

«Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει, εάν η βία δεν αντιμετωπισθεί με βία»

«Μήνυμα θανάτου» από τον αντιπρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου της Ρωσίας και πρώην πρόεδρο της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, για τους τρομοκράτες που προκάλεσαν το μακελειό σε πολυχώρο ψυχαγωγίας στη Μόσχα αλλά και τους «εμπνευστές (σ.σ.: δυτικούς) αξιωματούχους που βρίσκονται πίσω από τους Ουκρανούς».

Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο με αντίποινα. Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει, εάν η βία δεν αντιμετωπισθεί με βία και εάν οι θάνατοι δεν αντιμετωπισθούν με εκτελέσεις τρομοκρατών και των οικογενειών τους.

Αν αποδειχθεί ότι ήταν τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, θα είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους (σ.σ. εννοεί τους Δυτικούς), παρά μόνο με την θανάτωσή τους.

Όλοι αυτοί οι τρομοκράτες πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν χωρίς κανένα έλεος. Συμπεριλαμβανομένων κρατικών αξιωματούχων όλων των κρατών, που διέπραξαν αυτήν τη θηριωδία», επεσήμανε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.


πηγη