GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πυροβολισμοί στο νυχτερινό κέντρο «LUX Athens» που τραγουδάει η Κατερίνα Λιόλιου

Στον ίδιο επιχειρηματία ανήκει η κάβα ποτών που είχε γίνει η μεγάλη έκρηξη στις 11 Μαρτίου Στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/3), σημε...

Στον ίδιο επιχειρηματία ανήκει η κάβα ποτών που είχε γίνει η μεγάλη έκρηξη στις 11 Μαρτίου

Στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/3), σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο νυχτερινό κέντρο «LUX Athens», που τραγουδάει η Κατερίνα Λιόλιου, και βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού.

Να σημειωθεί πως στην ιδιοκτησία του ίδιου επιχειρηματία ανήκει και η κάβα στην οδό Λαγουμιτζή στην Καλλιθέα, όπου άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη στις 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν την πόρτα του κέντρου διασκέδασης.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό χωρίς να υπάρχουν προς ώρας περισσότερες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι στην κάβα ποτών, είχε γίνει μεγάλη έκρηξη, με αποτέλεσμα να προκληθούν τεράστιες ζημιές και στην γύρω περιοχή.

Η έκρηξη στην κάβα έσπασε τζάμια, παράθυρα και πόρτες, ευτυχώς χωρίς να χαθεί ανθρώπινη ζωή.

Η Αστυνομία θεωρεί πρόσωπο – κλειδί τον ιδιοκτήτη της κάβας, καθώς και στο παρελθόν οι επιχειρήσεις του έχουν απασχολήσει την Αστυνομία.

Επίσης, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ – καρέ τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους, καθώς δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη, εμφανίστηκε μία μηχανή στο σημείο, με έναν άνθρωπο να πλησιάζει την κάβα -ενδεχομένως να πυροδότησε τη βόμβα- και στη συνέχεια να απομακρύνεται.

«Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο. Τρέξαμε κάτω είδαμε πως όλα τα τζάμια έχουν σπάσει, ο κόσμος πηγαινοερχόταν» είπε στο MEGA κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα, δε, με άλλη, κάτοικο «η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία».

Δείτε εικόνες από την έκρηξη στην κάβα:

πηγη