GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δεν φοβάται τα «Σαμαράκια» ο Μητσοτάκης - Την επόμενη εβδομάδα οι συζητήσεις για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι να γίνει ένας ευρύς διάλογος προκειμένου να καμφθούν οι έντοντες αντιδράσεις των πολιτών Ο Κυριάκος Μητσοτ...

Ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι να γίνει ένας ευρύς διάλογος προκειμένου να καμφθούν οι έντοντες αντιδράσεις των πολιτών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανοίξει τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια την αμέσως επόμενη εβδομάδα, είτε στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης είτε με κάποια άλλη αφορμή.

Ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι να γίνει ένας ευρύς διάλογος προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις, αντιδράσεις που υπάρχουν και στο εσωτερικό της, κυρίως στο θέμα της τεκνοθεσίας, δηλαδή υπό ποιους όρους τα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούν να υιοθετούν ή τι προβλήματα λύνει το νομοσχέδιο σήμερα, γιατί υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες οι οποίες έχουν υιοθετήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι όμως ομόφυλα ζευγάρια, κι αν πάθει κάτι ο γονέας ο οποίος έχει υιοθετήσει ένα παιδί, τότε αυτό μένει ξεκρέμαστο. Σύφωνα με την ιστοσελίδα skai.gr.

Αυτά τα ζητήματα επιθυμεί να λύσει η κυβέρνηση με το σχετικό νομοσχέδιο, και αυτά θέλει να εξηγήσει πρωτίστως στην ελληνική κοινωνία.

πηγη