GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έλον Μασκ: "Βαδίζουμε υπνοβατώντας προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο"

Ο Μασκ σημείωσε ότι η Αμερική υστερεί σε σχέση με την Κίνα και τη Ρωσία όσον αφορά τη βιομηχανική παραγωγή και ότι οι δυτικοί ηγέτες σπρώχνο...

Ο Μασκ σημείωσε ότι η Αμερική υστερεί σε σχέση με την Κίνα και τη Ρωσία όσον αφορά τη βιομηχανική παραγωγή και ότι οι δυτικοί ηγέτες σπρώχνουν αυτά τα δύο έθνη πιο κοντά

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Twitter/X Spaces τη Δευτέρα, ο ιδιοκτήτης Έλον Μασκ προειδοποίησε ότι πιστεύει ότι η Δύση "υπνοβατεί προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο" και "θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο τον πολιτισμό".

Ο Μασκ σημείωσε ότι η Αμερική υστερεί σε σχέση με την Κίνα και τη Ρωσία όσον αφορά τη βιομηχανική παραγωγή και ότι οι δυτικοί ηγέτες σπρώχνουν αυτά τα δύο έθνη πιο κοντά "σε έναν άξονα τεράστιας δύναμης εναντίον της Δύσης και θέτουν τις βάσεις για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο".

Ο Μασκ εξήγησε ότι "η Ρωσία έχει τις πρώτες ύλες και η Κίνα έχει τη βιομηχανική ικανότητα", προσθέτοντας ότι "είναι ειλικρινά, ένα τέλειο ταίριασμα από πολεμική άποψη. Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι απερίσκεπτο και νομίζω ότι θα οδηγήσει σε τεράστιο κίνδυνο για τον πολιτισμό".

Και συνέχισε: "Θέλω να το τονίσω έτσι, υπάρχει ο πολιτισμικός κίνδυνος - υπάρχουν τραγωδίες σε ατομικό επίπεδο, τραγωδίες σε κοινοτικό επίπεδο και υπάρχει ο πολιτισμικός κίνδυνος. Πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε ότι δεν θέτουμε σε κίνδυνο τον ίδιο τον πολιτισμό, που είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος".

"Νομίζω ότι υπνοβατούμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο", σημείωσε ακόμη ο Μασκ, προσθέτοντας: "Πραγματικά, οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι βαθιά αυτοστοχαστικοί. Αν κάνουν τις προβλέψεις τους δεν έχουν επαληθευτεί. Θα πρέπει να εξετάσουν αν ίσως υπάρχουν και άλλες προβλέψεις που μπορεί να μην επαληθευτούν".

"Ποιο είναι το ιστορικό εδώ;" Ο Μασκ συνέχισε, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανείς εν ζωή που να θυμάται πόσο φρικτοί είναι οι παγκόσμιοι πόλεμοι και ότι όλοι σήμερα είναι "κακομαθημένοι".


πηγη