GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απειλές στην 12χρονη από τον Κολωνό: «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω - Θα κάνουμε κακό στην αδερφή σου»

Η 12χρονη από τον Κολωνό καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές από άγνωστο άνδρα. Συνεχίζεται το μαρτύριο για την 12χρονη από τον Κολωνό σύμφωνα μ...

Η 12χρονη από τον Κολωνό καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές από άγνωστο άνδρα.

Συνεχίζεται το μαρτύριο για την 12χρονη από τον Κολωνό σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Η ανήλικη, που αναγκαζόταν να εκδίδεται και πλέον ζει στο σπίτι της θείας της στη Λευκάδα, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και οι δυσκολίες δεν έχουν τελειωμό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ανήλικη κατήγγειλε πως ένας άγνωστος σε εκείνη άντρας, κάθισε δίπλα της και άρχισε να την απειλεί μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ, με το οποίο πήγαινε στο σχολείο.

«Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε: “Αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδερφούλα σου ή στην μπατσίνα σου”. Επίσης μου είπε για τη θεία μου: “Να μην είναι τόσο θαρραλέα γιατί θα το βρει μπροστά της”», περιέγραψε η 12χρονη στους αστυνομικούς.

«Ακούμε ότι λες»

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε η 12χρονη. «Πριν σταματήσει το λεωφορείο γύρισε και μου είπε: “Ό,τι λες τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω”». Σύμφωνα με το Mega, οι έρευνες των αστυνομικών, οδηγούν γρήγορα στα ίχνη του άντρα που υπέδειξε. Πρόκειται για έναν 37χρονο που αρνείται τα πάντα.

«Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι είναι ψέματα», φέρεται να ισχυρίζεται ο ίδιος.

Επιμένει η 12χρονη

Η 12χρονη, ωστόσο, επιμένει. Σε κατάσταση σοκ περιέγραψε τόσο στη θεία όσο και στον διευθυντή του σχολείου της, όσα έζησε και ζήτησε βοήθεια. Η θεία της 12χρονης δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες».

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της 12χρονης παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της.


πηγη