GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική προς Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με 2 οχήματα - 3 νεκροί

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθν...

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνων. Οι αρχές απεγκλώβισαν τρία άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο που συγκρούστηκε με δύο οχήματα. Το λεωφορείο είχε 78 επιβαίνοντες, το ένα ΙΧ 4 και το άλλο επίσης 4. Το λεωφορείο και το ένα αυτοκίνητο έπεσαν σε χαντάκι που δεν υπήρχε νερό. 

Στο σημείο βρίσκεται ήδη η αστυνομία και η πυροσβεστική που επιχείρησε με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, δήλωσε στο Mega ότι το συμβάν είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζουμε ότι, λόγω της καταστροφικής επέλασης της κακοκαιρίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ:

-στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας) έως την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας)

-στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

-από την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) έως την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας), εξαιρουμένων αυτών με προορισμό έως και την πόλη της Λάρισας &

-από την χ/θ 348+106 (A/K Νίκαιας) έως την χ/θ 400+265 (όρια Δ.Α. Λάρισας με Δ.Α. Πιερίας).

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Εθνική Οδό Λάρισας – Φαρσάλων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας έως τα Φάρσαλα.

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων.

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Λάρισας – Καρδίτσας, από τη διασταύρωση Κοιλάδας (χ/θ 12+000) έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (χ/θ 23+000).

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κιλελέρ.

-Διακοπή της κυκλοφορίας στον ανατολικό και δυτικό παράδρομο του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των παραδρόμων, από το ύψος του Α/Κ Νίκαιας (χ.θ. 348+106) έως τα όρια με το νομό Μαγνησίας (χ.θ. 323+439).

-Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Αγιοκάμπου – Κόκκινου Νερού, από το ύψος της γέφυρας «ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ» έως την Σωτηρίτσα.


πηγη