GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αυτοί είναι οι Έλληνες! Ομογενής ήρθε στην Ελλάδα στα 89 του χρόνια και το χαίρεται σαν μικρό παιδί (Βίντεο)

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 89χρονου ομογενούς ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και έχει γίνει viral στο TikTok. Ο 89χρον...

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία του 89χρονου ομογενούς ο οποίος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και έχει γίνει viral στο TikTok.
Ο 89χρονος χαίρεται σαν μικρό παιδί ευρισκόμενος στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι μερικοί άνθρωποι «κουβαλούν» την πατρίδα τους στην καρδιά τους.

Αν και περπατάει με τη βοήθεια του μπαστουνιού, τίποτα δεν τον εμποδίζει να χορέψει ζεϊμπέκικο, να κάνει… τον τσολιά, να περπατήσει στα σοκάκια της Σαντορίνης, να ανέβει τα σκαλιά της βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην Πλάκα, να επισκεφθεί την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Το βίντεο, της AnnaMG24 με τις πιο ωραίες στιγμές της εγγονής με τον παππού της στην Ελλάδα, έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 θεάσεις, και έφθασε μέχρι και το δημοφιλές σάιτ Newsweek.

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η εγγονή του.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai - Elli Kokkinou & Foivos


πηγη