GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μυστήριο με τη μεταφορά της σορού της Αναστάζια, υπήρχε συνεργός;

Ένα από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν από την έρευνα των Αρχών για τη γυναικοκτονία με θύμα την 27χρονη Αναστάζια στην Κω είναι π...

Ένα από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν από την έρευνα των Αρχών για τη γυναικοκτονία με θύμα την 27χρονη Αναστάζια στην Κω είναι πώς και από ποιον ή ποιους μεταφέρθηκε η σορός της στο σημείο όπου βρέθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση ήταν μεγάλη και πολλά άτομα συμμετείχαν στις έρευνες. Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα της 27χρονης, η οποία έσκαβε με τα χέρια της το χώμα, ψάχνοντας ένα σημάδι που θα οδηγήσει στα ίχνη της κόρης της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA ο Θωμάς Καραθωμάς, επικεφαλής ερευνών της Πολιτικής Προστασίας, οι διασώστες είχαν ξαναπεράσει από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης, ωστόσο μετά από έλεγχο δεν είχαν εντοπίσει ούτε ένα σημάδι της Αναστάζια.

«Την Παρασκευή το μεσημέρι που ξεκίνησαν οι έρευνες το πρώτο σημείο που ελέγξαμε ήταν το σημείο εκεί κοντά που βρέθηκε το πτώμα. Σηκώσαμε το drone και υπήρχε ένδειξη για σκάψιμο στο σημείο εκείνο. Ελέγξαμε και είδαμε ότι ήταν σκάψιμο από ζώο», είπε.

«Λίγο πιο δεξιά ήταν η συστάδα των δέντρων που βρέθηκε η κοπέλα. Η βλάστηση ήταν χαμηλή, τα χόρτα δεν ήταν πάνω από 30 με 40 πόντους, αλλά τα δέντρα ήταν αρμυρίκια. Μας κίνησε την περιέργεια, πήγαμε κοντά και τα ελέγξαμε. Την επόμενη ημέρα πέρασε από το εκείνο το σημείο ο σκύλος που ήρθε από τη Σάμο. Σκανάραμε τουλάχιστον 3 με 4 φορές το σημείο».

Ο ίδιος εκτίμησε πως το πτώμα της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο λίγες ημέρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου συγκεκριμένα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός στη μεταφορά της σορού.

Το κινητό της Αναστάζια

Ο ίδιος μας είχε μιλήσει και για το πώς βρέθηκε το κινητό της 27χρονης στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κω ενώ είχαν περάσει οι ομάδες πολλές φορές από το σημείο και δεν είχαν εντοπίσει κάτι.
Όπως είχε αναφέρει και πάλι στο newsit.gr «από το σημείο που βρέθηκε το κινητό, είχαμε περάσει πολλές φορές, όχι μόνο εμείς αλλά πολλές ομάδες.
Είχαμε περάσει τουλάχιστον έξι φορές. Και ξαφνικά βρέθηκε το κινητό πεταμένο».

Το κινητό της Αναστάζια και το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται ως ύποτος για αρπαγή έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα. Υπάρχει η τεχνολογία να φανούν τα πάντα μέσα από τη συσκευή της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η κάρτα SIM.

Τα σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού

Το τρίτο σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς έχει να κάνει με τα σημάδια στο σώμα του 32χρονου. Ο ίδιος έκανε λόγο για σοβαρό τροχαίο που είχε στην Κω, αλλά όταν οι αστυνομικοί επέμειναν για το πότε, πώς και πού σημειώθηκε αυτό το τροχαίο, ο ίδιος άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Για την ώρα ο 32χρονος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την άτυχη κοπέλα και δεν εμπλέκεται ούτε στην εξαφάνιση ούτε στη δολοφονία της, όπως δείχνουν τα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, θα παρθεί γενετικό υλικό από τα νύχια της 27χρονης κοπέλας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν τα σημάδια στο σώμα του Μπαγκλαντεσιανού προήλθαν από μεταξύ τους πάλη.

Το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει από την Ελλάδα

Έντονο προβληματισμό προκαλεί και το εισιτήριο που έβγαλε για να φύγει από την Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, χωρίς καν να ενημερώσει τον συγκάτοικό του.
Ο δεύτερος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο δικός του ρόλος, στα δραματικά γεγονότα.

Σε βίντεο του Mega από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, τον βλέπουμε δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας που χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές.
Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.
Αφού παίρνει τα χρήματα που του έχουν στείλει πιθανόν από το Κουβέϊτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Οι μαρτυρίες για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Σε μια σειρά από μαρτυρίες γίνεται λόγος για ύποπτες κινήσεις του Μπαγκλαντεσιανού τη νύχτα της εξαφάνισης. Γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τον είδε εκείνο το βράδυ με στάχυα και αγκάθια στα ρούχα του. Και για αυτή τη μαρτυρία ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη.

«Συνευρέθηκα σεξουαλικά με την κοπέλα με την θέληση της και μετά την άφησα στο σημείο που μου είπε» έχει πει στους αστυνομικούς ο 32χρονος. Καμία κάμερα όμως δεν έχει καταγράψει τον ίδιο να πηγαίνει την 27χρονη Αναστάζια στο σημείο όπου εντοπίστηκε τελευταία φορά το στίγμα του κινητού της.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου καθώς και εκείνος έχει πέσει σε αντιφάσεις. Κάμερες ασφαλείας από τα γειτονικά σπίτια δείχνουν, ωστόσο, την κοπέλα να μπαίνει στο ισόγειο σπίτι που έμεναν οι δύο άντρες. «Δεν ήρθε ποτέ η κοπέλα στο σπίτι, δεν την είδα ποτέ» έλεγε αρχικά ο 32χρονος για να τα γυρίσει όμως λίγο αργότερα.

πηγη