GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έλον Μασκ για τον παγκόσμιο πληθυσμό: «Η επιφάνεια της γης είναι ΑΔΕΙΑ από ανθρώπους»

«Οι άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της επιφάνειας του πλανήτη». Ένας μάλλον δυστοπικός χάρτης που αναρτήθηκε από σ...


«Οι άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της επιφάνειας του πλανήτη».

Ένας μάλλον δυστοπικός χάρτης που αναρτήθηκε από σελίδα στο Twitter ήταν η αφορμή ο Έλον Μασκ να πάρει ξανά θέση για τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Σχολιάζοντας έναν χάρτη για που απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τους ενεργούς δορυφόρους του Starlink (3.457 στο σύνολο αυτή τη στιγμή), ο γνωστός για τις ριζοσπαστικές του ιδέες δισεκατομμυριούχος υπενθύμισε πως ο πλανήτης κάθε άλλο παρά από υπερπληθυσμό δεν υποφέρει!!


Αναλυτικά η ανάρτησή του:


«Ναι, είναι τρελό! Περίπου το 70% της Γης είναι ωκεανός και το μεγαλύτερο μέρος του ωκεανού έχει μηδενικά πλοία ανά κύτταρο Starlink.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Γη είναι γεμάτη από ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα είναι σχεδόν άδεια από την επιφάνεια. Οι άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα πολύ μικρό ποσοστό της Γης (πόλεις).

Ολόκληρος ο πληθυσμός της Γης μπορεί να χωρέσει στη Νέα Υόρκη στον έναν όροφο».

Ακολουθεί ο χάρτης με τον πλανήτη και τις κουκίδες, κάθε μία από τις οποίες αντιπροσωπεύει έναν ενεργό δορυφόρο Starlink:


Ας θυμίσουμε τώρα τι είχε πει για τον παγκόσμιο πληθυσμό ο Έλον Μασκ, μερικούς μήνες πριν, προκαλώντας “έμφραγμα” στα τσιράκια των διεθνιστών που θέλουν να μειώσουν ραγδαία τον πληθυσμό της γης:

«Δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να δώσω αρκετή έμφαση. Δεν υπάρχουν  αρκετοί άνθρωποι!

Νομίζω ότι ένας από τους  μεγαλύτερους κινδύνους για τον πολιτισμό, είναι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και η ραγδαία πτώση ρυθμoύ ανάπτυξης. Και όμως τόσοι πολλοί άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων έξυπνων ανθρώπων- πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και πιστεύουν ότι ο πληθυσμός αυξάνεται ανεξέλεγκτα (θεωρία διεθνιστών). Γίνεται εντελώς το αντίθετο!

Παρακαλώ κοιτάξτε τους αριθμούς. Εάν οι άνθρωποι δεν έχουν περισσότερα παιδιά, ο πολιτισμός θα καταρρεύσει. Σημειώσετε τα λόγια μου».


el.gr