GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών: Να αποπεμφθεί ο Σκέρτσος, κατάπτυστες οι δηλώσεις του

H Γερμανία μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί με βλαβερό για τα εθνικά συμφέροντα, επισημαίνει το Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών ...


H Γερμανία μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί με βλαβερό για τα εθνικά συμφέροντα, επισημαίνει το Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών

Θυελλώδεις είναι οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου, σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Μετά την αντιπολίτευση, ήταν η σειρά του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών – Επανορθώσεων να στηλιτεύσει τα λεγόμενα του κυβερνητικού εκπροσώπου, μέσω του Αριστομένη Συγγελάκη.
Ο συγγραμματέας του Συμβουλίου κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει δημόσια τον εκπρόσωπό του, τονίζοντας ότι η Γερμανία μπορεί κάλλιστα να εκμεταλλευτεί με βλαβερό για τα εθνικά συμφέροντα, τρόπο, την αρχική τοποθέτηση Σκέρτσου. «Είμαστε εξοργισμένοι όλοι από αυτές τις ανιστόρητες, αναθεωρητικές και προσβλητικές προς τη μνήμη των θυμάτων της Κατοχής και επιζήμιες προς τη χώρα, δηλώσεις».
«Για πρώτη φορά ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει μια τόσο αισχρή τοποθέτηση, την οποία σήμερα με μια κυβίστηση επιχειρεί να διορθώσει.
Η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική του τοποθέτηση είναι όνειδος και ο πρωθυπουργός, που κατάγεται από την αιματοβαμμένη Κρήτη, οφείλει δημόσια και με οξύτητα να τον αποδοκιμάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Αθήνα 98,4 ο Αριστομένης Συγγελάκης.

πηγη