GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Είναι εχθροί μας όποιοι ψηφίσουν ΝΔ» - Ανακοίνωση των συνδέσμων ΠΑΟΚ

Καταψηφίζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να μην ξυπνήσουμε με Αυγενάκη πρωθυπουργό, αναφέρει ανακοίνωση των συνδέσμων ΠΑΟΚ. Επίθεση στη ΝΔ και...


Καταψηφίζουμε τη Νέα Δημοκρατία για να μην ξυπνήσουμε με Αυγενάκη πρωθυπουργό, αναφέρει ανακοίνωση των συνδέσμων ΠΑΟΚ.

Επίθεση στη ΝΔ και τον Λευτέρη Αυγενάκη, ενόψει των εκλογών εξαπέλυσαν με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ. «Είναι εχθροί του συλλόγου», όπως αναφέρουν.

Στην ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ απαριθμούν όσα έγιναν εις βάρος του Δικεφάλου την τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στεκόμενοι ιδιαίτερα στην στημένη επιτροπή της ΕΕΑ και τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, που ως οργανισμός έχουμε δεχθεί οργανωμένο πόλεμο σε διοικητικό, σε αγωνιστικό αλλά πολλές φορές και σε προσωπικό επίπεδο.
Ίσως, είναι όμως, από τις λίγες φορές που αυτός ο πόλεμος είναι τόσο λυσσαλέος, τόσο εξόφθαλμος, τόσο κατευθυνόμενος και τόσο στοχευμένος που στρέφεται ανοικτά όχι μόνο στον οργανισμό αλλά και στον κόσμο του, που αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη του συλλόγου.

Σαν οπαδοί, έχουμε μάθει διαχρονικά να μην κρυβόμαστε, να εκφραζόμαστε και να τοποθετούμαστε μέσα στα γήπεδα, στους δρόμους, στις πλατείες ή στα πάρκα.
Αυτό, όπως επιτάσσει άλλωστε η διαδρομή μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε και αυτό θα πράξουμε την επόμενη εκλογική Κυριακή απέναντι σε όσους προσπαθούν συστηματικά να διαλύσουν αυτό που λατρεύουμε περισσότερο και από την ίδια μας τη ζωή.

Υπήρχαν στιγμές κατά την διάρκεια διακυβέρνησης της χώρας, που πραγματικά μας ώθησαν στο να αναρωτηθούμε, αν και όλοι μας ξέρουμε την απάντηση, ποιος κυβερνά πραγματικά αυτή την χώρα.

Ωστόσο, οφείλουμε να ξεχωρίσουμε και να τοποθετήσουμε σε περίοπτη θέση, την στιγμή που μία στημένη από την κυβέρνηση και τον εντολοδόχο υφυπουργό της Αυγενάκη επιτροπή, η επιτροπή του Τζουλάκη και της Μαρούπα, ακολουθώντας πιστά και κατά γράμμα τις εντολές του πραγματικού πρωθυπουργού αυτής της χώρας, προσπάθησε να μας διαλύσει ανακοινώνοντας τον υποβιβασμό της ομάδας την ώρα που αγωνιζόταν η ομάδα με το Βόλο.

Οφείλουμε να ξεχωρίσουμε και να τοποθετήσουμε σε περίοπτη θέση, την στιγμή που η στημένη επιτροπή, με τις πολιτικές ευλογίες της κυβέρνησης, έπαιξε με τις ζωές μας τις ίδιες, ανακοινώνοντας τον υποβιβασμό την ώρα του αγώνα.
Δεν σκέφτηκαν, δεν δίστασαν, δεν νοιάστηκαν για το τί θα μπορούσε να έχει συμβεί, αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός τους.
Δεν διστάζουν να θυσιάσουν ζωές στον βωμό εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα και από την πρόσφατη τραγωδία – δολοφονία των Τεμπών.

  • Δεν ξεχνάμε πως αν ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε την δύναμη να διεκδικήσει την δικαίωση του στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, θα είχε με κυβερνητική εντολή υποβιβαστεί, όπως άλλωστε συνέβη με την ομάδα της Ξάνθης.
  • Δεν ξεχνάμε όλους εκείνους τους βορειοελλαδίτες βουλευτές και υπουργούς που παρέμειναν άλαλοι και έκλειναν αυτιά και μάτια μπροστά στην αδικία που είχε ως σκοπό να τιμωρήσει τον Π.Α.Ο.Κ., επειδή τόλμησε να διεκδικήσει και να κατακτήσει τίτλους
  • απέναντι στα πραγματικά αφεντικά τους.
  • Δεν ξεχνάμε την πρωτοφανή κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας κατόπιν εντολής του πραγματικού πρωθυπουργού της χώρας, όταν μπούκαρε πρωί - πρωί σε γήπεδο και συνδέσμους, πριν το Π.Α.Ο.Κ. γαύρος, αναζητώντας το πανί που απεικόνιζε το αφεντικό τους.
  • Δεν ξεχνάμε την χωρίς φραγμό στοχοποίηση ανθρώπων του συλλόγου από τον ιδιοκτήτη, τον προπονητή ή και εμάς τους ίδιους, την επαναφορά του ιδιώνυμου και το κλείσιμο των συνδέσμων, την παρεμπόδιση κοινωνικών δράσεων με σκοπό την ματαίωση τους όπως για παράδειγμα η συλλογή τροφίμων για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας ή για ιδρύματα της πόλης, και πολλά ακόμα περιστατικά που είχαν και έχουν ως σκοπό να κάμψουν, να τρομοκρατήσουν ή να παύσουν τις αντιδράσεις μας απέναντι σε αυτούς που τόλμησαν να προσπαθήσουν να μας καταστρέψουν.

Είναι γνωστή σε όλους η εδώ και καιρό επεκτατική πολιτική του Μαρινάκη στην Βόρεια Ελλάδα. Η προσπάθεια του να διαβάλει, να αποκτήσει, να κατακτήσει και να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις στις περιοχές που ζούμε.
Προς επίτευξη των σκοπών του δεν διστάζει είτε να κάνει επίδειξη δύναμης υπό την προστασία και ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία επιστρατεύεται για να τον προστατεύσει την ώρα που δέχεται τους υποτακτικούς του για να δηλώσουν την υποταγή τους σε αυτόν, είτε να επιστρατεύσει και να αποστείλει δικούς του ανθρώπους, από βουλευτές, υπουργούς, δημάρχους, ταβερνιάρηδες ή ακόμα και ποινικολόγους, υποτακτικούς γενικότερα, ώστε να διαβάλλει και να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις σε αυτή την πόλη.

ieidiseis.gr