GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Η ορθοπολιτική «γκεστάπο» θεωρεί έγκλημα να πεις ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα!

Ο φασισμός της woke κουλτούρας σε όλο του το «μεγαλείο» - Ένας 12χρονος αποβλήθηκε από γυμνάσιο των ΗΠΑ, επειδή αναγνωρίζει μόνο 2 φύλα Σ...


Ο φασισμός της woke κουλτούρας σε όλο του το «μεγαλείο» - Ένας 12χρονος αποβλήθηκε από γυμνάσιο των ΗΠΑ, επειδή αναγνωρίζει μόνο 2 φύλα


Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης


ΗΠΑ: Ο πρωταγωνιστής του δυστοπικού, άλλα και τόσο προφητικού μυθιστορήματος του Τζορτζ Όργουελ, «1984», βασανίστηκε αγρίως από τις φασιστικές δυνάμεις του «Μεγάλου Αδερφού» γιατί τόλμησε να διαπράξει το «έγκλημα» της σκέψης και να υποστηρίξει ότι 2+2=4.

Σήμερα, εν έτει 2023, σε κάποιες κοινωνίες θεωρείται «έγκλημα» άξιο διωγμού, το να υποστηρίξεις ότι τα φύλα είναι 2 και όχι… 72+ βάζοντας και ένα πρόσημο «συν» στο τέλος, μήπως μας προκύψουν και καμιά πενηνταριά ακόμα, για να έχουμε ανοιχτό απόθεμα ανωμαλιών να καλύπτουμε.

Ο 12χρονος Λίαμ Μόρισον αποβλήθηκε από Γυμνάσιο της Μασαχουσέτης επειδή «τόλμησε» να φορέσει ένα μπλουζάκι που έγραφε πως υπάρχουν μόνο δύο φύλα. Δέχτηκε επίπληξη από τη διεύθυνση του σχολείου και κατηγορήθηκε πως έκανε αρκετούς να νοιώσουν… «άβολα».

Αυτή η ακραία εκδήλωση του ορθοπολιτικού φασισμού μπορεί να μη συνέβη στην Ελλάδα, άλλα οπωσδήποτε είναι εικόνα βγαλμένη από το κοντινό μέλλον μας, εφόσον συνεχίσει να κερδίζει έδαφος αυτή η παράνοια.

Το «κοινωνικό» φύλο είναι ένας αυθαίρετος, καταχρηστικός και αντιεπιστημονικός νεωτερισμός που επινοήθηκε για να δώσει ψευδοεπιστημονικό κύρος στις σεξουαλικές διαταραχές. Στην πραγματικότητα είναι περιττό να λέμε ακόμα και «βιολογικό» το φύλο. Υπάρχει φύλο, σκέτο. Άνδρας – Γυναίκα.

Σκεφτείτε μόνο πόσα εκατομμύρια μπλουζάκια φοριούνται από νέους, με κάθε είδους αισχρά ή βλάσφημα μηνύματα χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα για την προσβολή της δημοσίας αιδούς, και αναλογιστείτε ότι ένα και μόνο μπλουζάκι που έγραφε κάτι το απολύτως αυτονόητο που αποτελεί αναντίρρητο βιολογικό δεδομένο και το παραδέχονται όλοι οι κλάδοι της επιστήμης (βιολογία, γενετική, ιατρική κ.λπ.), έγινε πειστήριο ενοχής για να περάσει από woke – «Ιερά Εξέταση» ένα παιδί γυμνασίου!

Το να φορά κάποιος μπλουζάκι που γράφει πως τα φύλα είναι μόνο 2, είναι παρόμοιο με το να έγραφε πως η γη είναι στρογγυλή. Κι όμως υπάρχει απείρως μεγαλύτερη ανεκτικότητα για τις γελοιότητες των οπαδών της επίπεδης γης, παρά να μιλήσεις για τη δυαδικότητα του φύλου, ακριβώς γιατί το δεύτερο είναι μια αυτονόητη πραγματικότητα που ενοχλεί την κουλτούρα της αποκτήνωσης.

Το αυταπόδεικτο, το πασιφανές, το «2+2=4», τείνει να γίνει απαγορευμένο και κολάσιμο στη Νεοταξίτικη χούντα των ημερών μας.

Σκεφτείτε ακόμα πως πολλά σχολεία του εξωτερικού (και κάποια που το επιχείρησαν και στην Ελλάδα) μπορούν μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης να φέρνουν Drag Queens για να διαβάζουν προπαγανδιστικά παραμύθια σε απονήρευτα παιδάκια με άγουρα μυαλά, άλλα όταν τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ αναπτύσσουν ικανότητα ώριμης σκέψης και τολμούν να εκφράζονται με τρόπο που δεν συνάδει με το woke μανιφέστο, τότε καταδικάζονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Όσο το παιδί είναι άβουλο και ευάλωτο στην πλύση εγκεφάλου που του γίνεται, όλα είναι «πολιτικά ορθά» και επαινετά. Όταν το παιδί βγάλει φωνή να μιλήσει και να στηλιτεύσει τη μαζική παράκρουση που βλέπει γύρω του, τότε χτυπάει ο κόκκινος συναγερμός της ορθοπολιτικής γκεστάπο.

Ο Λίαμ Μόρισον έκανε κάποιους να νοιώσουν «άβολα», λοιπόν. Την ίδια στιγμή κάποιοι γονείς στη «Βαβυλώνα» του δυτικού κόσμου δεν έχουν δικαίωμα να νοιώσουν άβολα, αν στα πλαίσια μιας «εκπαιδευτικής» δράσης, κάποιοι παρενδυτικοί κάνουν στα παιδιά τους προσηλυτισμό, μεταδίδοντας τους τα «υψηλά» ιδεώδη της κρεβατοκάμαρας τους. Ούτε και τα ίδια τα απονήρευτα παιδάκια δεν έχουν δικαίωμα να νοιώσουν άβολα, όταν κάποια σχολεία τους συστήνουν τον φανταχτερό υπόκοσμο των καμπαρέ.

Για ποια δημοκρατία, για ποια ελευθερία έκφρασης , για ποια ισονομία μιλάμε λοιπόν; Εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρό και ανόθευτο φασισμό, σε όλο του το «μεγαλείο». Επιβράβευση της διαστροφής και ανοιχτός διωγμός στην αλήθεια. Κατάργηση της κοινής λογικής και παρακμή χωρίς σταματημό. Ο πολιτισμός της Δύσης εκφυλίζεται ραγδαία και καταρρέει σε ένα χάος τεχνητών εννοιών και «βολικών» ιδιοτήτων που κατασκευάζονται για να δικαιολογήσουν την απανθρωποποίηση του ανθρώπου.

Η βιολογική ταυτότητα του ανθρώπου ορίζεται – όχι σύμφωνα με τους νόμους της ίδιας της φύσης – άλλα σύμφωνα με τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του καθενός. Με λίγα λόγια, γινόμαστε ζώα και ψάχνουμε απεγνωσμένα τις προφάσεις για να συνεχίσουμε να περπατούμε στα τέσσερα…


sportime,Ενημερώθηκε στις 4 Μαΐου 2023