GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σερβία: Νέο μακελειό, με τουλάχιστον οκτώ νεκρούς, νότια του Βελιγραδίου

Πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι Σέρβοι το κακό που έγινε σε σχολείο του Βελιγραδίου ένα νέο μακελειό έρχεται να συμπληρώσει το παζ...


Πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι Σέρβοι το κακό που έγινε σε σχολείο του Βελιγραδίου ένα νέο μακελειό έρχεται να συμπληρώσει το παζλ του τρόμου

Την ώρα που η κοινή γνώμη στη Σερβία παραμένει συγκλονισμένη από το μακελειό με τους εννέα νεκρούς σε δημοτικό σχολείο το Βελιγραδίου, ένα νέο αιματηρό περιστατικό έρχεται να συμπληρώσει το παζλ του τρόμου. Νέο αιματοκύλισμα, με οχτώ νεκρούς σε δύο χωριά της Σερβίας περίπου 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, νεαρός 21 ετών, Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος είναι γιος αξιωματικού του στρατού που υπηρετεί στο Βελιγράδι. σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, πυροβολώντας με αυτόματο όπλο αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητο του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ο Ούρος είχε ένα καυγά με φίλους σε μια αυλή σχολείου όπου βρίσκονταν στο χωριό Ντούμπονα. Πήγε λοιπόν σπίτι του, πήρε ένα καλάσνικοφ, επέστρεψε και από το αυτοκίνητο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώτος νεκρός ήταν ένας αστυνομικός που προσπάθησε να τον σταματήσει. Στη συνέχεια πήγε στο χωριό Σέπσιν και στο Μάλο Όρασγε, όπου συνέχισε να σπέρνει τον όλεθρο.

Οι οικογένειες των θυμάτων είναι απαρηγόρητες, μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και οι σκηνές που εκτυλίσσονται συγκλονιστικές. Ακούγονται μόνο οι λυγμοί των συγγενών, που βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Μια μητέρα βρήκε τον γιο της σε λίμνη αίματος, νεκρό σ’ ένα παγκάκι. Όπως είπε, είχε φύγει από το διαμέρισμα για να συναντήσει τους φίλους του στην αυλή του σχολείου. Καθυστερούσε να επιστρέψει και του τηλεφώνησε. Ανησύχησε που δεν απαντούσε και βγήκε για να τον αναζητήσει. Τον βρήκε σκοτωμένο στο παγκάκι.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων δεκαπέντε. Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα γίνει ακόμα πιο βαρύς.


Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή αναζητώντας τον δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς. Όμως αρνείται να παραδοθεί και ανταλλάσσει πυρά με αστυνομικούς.

πηγη