GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει τα Ελληνικά ακριτικά νησιά στην Τουρκία

Την Τετάρτη, η «Καθημερινή» ουσιαστικά «κάρφωσε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι προέβη σε τεράστια εθνική υποχώρηση. Δηλαδή, να μην επισκέπτοντ...


Την Τετάρτη, η «Καθημερινή» ουσιαστικά «κάρφωσε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι προέβη σε τεράστια εθνική υποχώρηση.
Δηλαδή, να μην επισκέπτονται οι Έλληνες επίσημοι τα ακριτικά Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, με … αντάλλαγμα ο Ερντογάν να μην επισκεφτεί τα Κατεχόμενα!

Συγκεκριμένα, στο άρθρο της εφημερίδας με τίτλο «Μορατόριουμ επισκέψεων και δηλώσεων μέχρι τις κάλπες - Το παρασκήνιο των προσεκτικών κινήσεων Αθήνας και Άγκυρας», αναφέρονται τα εξής: «Από την ελληνική πλευρά, για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια, την περίοδο πριν από το Πάσχα αλλά και κατά την διάρκεια των πασχαλινών εορτασμών δεν έγιναν θεαματικές (σε αυτήν την φάση θα ήταν αμιγώς) προεκλογικού χαρακτήρα επισκέψεις σε ακριτικά νησιά με σκοπό την φωτογράφιση πολιτικών στελεχών με αξιωματικούς και στρατιώτες. Την ίδια στιγμή, και οι Τούρκοι φαίνεται ότι απείχαν από κινήσεις που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με πλέον χαρακτηριστική την αναβολή της προγραμματισμένης επίσκεψης του προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου».

Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δέχεται να υπαχθεί η Ελλάδα σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας, αρκεί οι τούρκοι να κάτσουν «φρόνιμοι» μέχρι τις εκλογές.
Άλλη μια απόδειξη, ότι η ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας «γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ», με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας.


Γιώργος Μάστορας

https://ellhnes.net/