GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκλογές 2023: Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος κατέθεσε την πρόταση για το κόμμα «EAN» στον Άρειο Πάγο

Κατατέθηκε  στον Άρειο Πάγο η πρόταση για το κόμμα «EAN»  από τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Η κίνηση ή...

Κατατέθηκε  στον Άρειο Πάγο η πρόταση για το κόμμα «EAN»  από τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Η κίνηση ήταν απόρροια της Κυβερνητικές ευθείας παρέμβασης με την οποία επιχειρείται να αποκλειστεί η κάθοδος του  «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» στις επερχόμενες εκλογές.

Το ενδεχόμενο αποκλεισμού του κόμματος «Έλληνες» κατόπιν κυβερνητικής παρέμβασης από τις επικείμενες εκλογές οδήγησε τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του, κο Κανελλόπουλο, να λάβει διαφορετική απόφαση και να επαναλειτουργήσει το κόμμα που είχε πρωτοϊδρύσει, δηλαδή το «ΕΑΝ».

Σημειώνεται ότι και το «Εθνικό Κόμμα έλληνες» πρόκειται να αιτηθεί της συμμετοχής του στις στις εκλογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πολιτικού κρατούμενου Ηλία Κασιδιάρη, πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε στους δικαστές του Αρείου Πάγου ότι όποιος από αυτούς δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, «θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας.

Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος.

Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.»


πηγη