GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Βόμβα» στην υπόθεση του Κολωνού: "Γνωστό καναλάρχη αναγνώρισε η 12χρονη - Τη βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο"

Εξελίξεις φωτιά φέρνει στο φως η εφημερίδα «On Time» σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό! Ενώ, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν, ...


Εξελίξεις φωτιά φέρνει στο φως η εφημερίδα «On Time» σχετικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό!

Ενώ, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν, σύμφωνα με το δημοσίευμα η 12χρονη, έχει αναγνωρίσει και το ξενοδοχείο που έκλεινε ο καναλάρχης για να την κακοποιεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αναπαρήχθη και στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 η 12χρονη όχι μόνο αναγνώρισε το εν λόγω πρόσωπο αλλά και κατέθεσε ότι πήγαιναν σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης που εκείνος ασελγούσε σε βάρος της.

Ο δικηγόρος Βασίλης Νούλεζας με σχετική ανάρτηση που έκανε και στο Facebook αλλά και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα κατήγγειλε ότι ” Η 12 χρονη ανήλικη απο τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” ( επωνομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο! Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών που αρχικώς απορρίφθηκε ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της.”

Μάλιστα ο δικηγόρος αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι “Η 12χρονη η όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί, να εντοπίσει να βρει φωτογραφίες για αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της.

Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.
Ο οποίος συνομιλούσε με κωδικούς με τον Ηλ.Μίχο και έχουν καταγραφει αποκωδικοποιηθει απο την ΕΛ.ΑΣ οι χυδαίες συνομιλίες τους. Πλην όμως δεν έχουν φθάσει ακόμη στα ίχνη του.

Η πλούσια λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα για να συνευρεθούν ερωτικά με την ανήλικη χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι ,να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Συνδέεται σχετίζεται το τελευταίο συμβάν με την είδηση ότι ζήτησε να καταθέσει.
Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό.
Να μην συλληφθούν ορισμένοι που την κακοποίησαν σεξουαλικά.
Στην βρώμικη υπόθεση μαστροπείας σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης εμπλέκεται αναμφίβολα και άλλο δημόσιο πρόσωπο πλην του προφυλακισμένου διαιτητή.

Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που δρούν και διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές.

Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της.
Θεωρώ αυτονόητο ότι ο Υπουργός Προστασίας κ του πολίτη κ Θεοδωρικάκος θα πράξει τα δέοντα για να προστατευτει αποτελεσματικά η σωματική ακεραιότητα και η ζωή της ανήλικης“


ΠΗΓΗ