GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πυρ και μανία ο Τατάρ: Απειλεί ότι θα πάει Βρυξέλλες εάν ο Χριστοδουλίδης δει τον Γκουτέρες

Δεν θα δεχθεί να είναι «ριγμένος» και ζητά από τον ΓΓ του ΟΗΕ να μην συναντήσει τον Κύπριο πρόεδρο στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίο...


Δεν θα δεχθεί να είναι «ριγμένος» και ζητά από τον ΓΓ του ΟΗΕ να μην συναντήσει τον Κύπριο πρόεδρο στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

«Φραστικά πυρά» κατά του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη και του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, εξαπέλυσε απόψε ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, ο κύριος Τατάρ προειδοποίησε ότι εάν κλειστεί ραντεβού Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, τότε θα πάρει το αεροπλάνο και θα πάει και ο ίδιος στις Βρυξέλλες για να απαιτήσει να δει τον ΓΓ του ΟΗΕ! 

H θέση του τουρκοκύπριου ηγέτη διατυπώθηκε τόσο κατά τη συνάντηση με την αξιωματούχο του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, όσο και σε δημόσιες δηλώσεις που έκανε ο ίδιος τονίζοντας ότι δεν θα δεχθεί να είναι «ριγμένος» έναντι του Προέδρου της Κύπρου.

Ο κατοχικός ηγέτης δήλωσε ενοχλημένος και με τις επικείμενες συναντήσεις που θα έχει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με ξένους ηγέτες και επικεφαλής θεσμών στις Βρυξέλλες, λέγοντας ότι αυτό είναι άδικο και ότι αποτελεί εμπόδιο στις προσπάθειες για επανέναρξη διαλόγου για λύση του Κυπριακού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κύπρο, Ο Ερσίν Τατάρ αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τριμερή συνάντηση την οποία του μετέφερε η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο.

πηγη