GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!

  Αθήνα 13-03-2023 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010- ΙΓ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ Α- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΞΑ- ΣΕΛΙΔΑ 202                ...

 

Αθήνα 13-03-2023


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010- ΙΓ ΠΕΡΙΟΔΟΣ-ΣΥΝΟΔΟΣ Α- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΞΑ- ΣΕΛΙΔΑ 202                                                                                                      ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών): «Αλλοίμονο αν ο ελληνισμός ήταν απλά θέμα DNA.

Θα αναρωτιόμουν πόσοι από εδώ θα μπορούσαν να είναι Βουλευτές σε αυτή την Αίθουσα».


ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!


https://youtu.be/WxqhKNRrliU?t=74/  «ΑΪΝΤΕ ΚΑΙ ΝΤΕ...ΑΪΝΤΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ»

Ερμηνεία: Γιάννης Πουλόπουλος-Στίχοι: Γιάννης Ρίτσος -Μουσική: Νίκος Μαμαγκάκης


Αυτό που ζει η Ελλάδα από τα μεσάνυχτα της 28ης Φεβρουάριου 2023, και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου είναι η συλλογική επεξεργασία ενός συλλογικού πένθους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα-έγκλημα των Τεμπών που αποτελεί ύβρη κατά του Έθνους.

Μετά την αδιανόητη και ανείπωτη ανθρωποθυσία των Τεμπών και το παραπληρωματικό χάος που αποτελεί όνειδος, η δίκαιη οργή ζητεί κάποιοι να παραιτηθούν και κάποιοι να καταδικαστούν.
Και τί σημασία έχει αν παραιτηθούν μερικοί ή αν κάποιοι καταδικαστούν, από τα βρώμικα μπλε, κόκκινα, πράσινα και τρικολόρε σκύβαλα που έκλεψαν την ζωή των παιδιών μας; Τίποτα δεν θα αλλάξει.
Τί έχουν να πούν όμως στις μάνες, όλα αυτά τα τοξικά πολιτικά τσόλια, τα απόλυτα ταυτόσημα με ένα ψυχοπαθές, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο μέχρι το μεδούλι, σατανικό υποκείμενο, την συνειδητοποιημένα ανθελληνική «σοσιαλοαριστερή» θολοκουλτούρα;
Αυτήν που γεννήθηκε την 23η Ιουλίου 1974 για να φτάσει την Ελλάδα, παρασκηνιακά κι όχι μόνο, βήμα βήμα εδώ που είναι τώρα!

Βλέπουμε τους «Νονούς» του Συστήματος, στην αποθέωση της πολιτικής τους υποκρισίας, σε ένα μνημείο υποκρισίας, να λένε ψέματα, να κλαίνε ψεύτικα προσερχόμενοι στον χώρο θυσίας των Τεμπών.
Είναι για το φαίνεσθαι στα χατζηαβάτικα δελτία ειδήσεων.
Αυτήν την δουλειά ξέρουν τα τυχοδιωκτικά κομματόσκυλα.
Όταν θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός και τα πυροτεχνήματα από τα ψεύτικα δάκρυα, τις κορόνες συμπόνιας και τα παχιά λόγια με τα οποία μαγαρίζουν τα αθώα θύματά τους, οφείλουμε να μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν, γιατί πρέπει να λογοδοτήσουν.
Και με το γεγονός, βέβαιο, ότι οι περισσότεροι νεκροί είναι νεαρά βλαστάρια, στην πρώτη μεγάλη άνθιση της ζωής τους, η ταύτιση του καθ’ ενός μας με την μνήμη τους είναι εντονότερη, εξοργίζει ανθρώπους κάθε ηλικίας και το χρέος μας είναι υπέρτατο και ιερό.

Οι ευθύνες για την τραγωδία βαρύνουν τους τυφλούς υπηρέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Βαρύνουν τα πειθήνια όργανα των επικυρίαρχων και του ρυπαρού γένους που σκοπό έχουν, την διάλυση οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα.
Βαρύνουν τον διαταραγμένο αριστερισμό του Κ.Κ.Ε που ποτέ δεν κυβέρνησε αλλά πάντα ήταν στα παρασκήνια και κινούσε τα νήματα!
Βαρύνουν την μηδενιστική, λαθρολάγνα Αριστερά, αυτούς που πολεμούν λυσσαλέα τις εθνικές παρελάσεις, για να μην γίνουν τα παιδιά μας εθνικιστές, αλλά πολεμούν με κάθε δύναμη να γίνονται οι πουστοπαρελάσεις!
Βαρύνουν αυτούς που πάλεψαν να καταργηθεί ο εθνικός ύμνος από τα σχολεία και συνεχίζουν τον αγώνα για να καταργηθεί όποιο στοιχείο μας χαρακτηρίζει ως Λαό, αυτούς που απαιτούν να κατέβουν τα εθνικά σύμβολα και οι εικόνες από δημόσια κτίρια, σχολεία κτλ, για να αισθάνονται καλά οι λαθρομετανάστες, αφού ο σκοπός (του μεροκάματού τους) είναι, οι επόμενες γενιές αυτής εδώ της χώρας, να δηλώνουν παγκόσμιοι πολίτες κι όχι πολίτες της Ελλάδας.
Βαρύνουν αυτούς που βάφτισαν την σφαγή «συνωστισμό», αυτούς που αιματοκύλισαν μιά ολόκληρη χώρα, μόλις έβγαινε από έναν αιματηρό 2ον παγκόσμιο πόλεμο, αυτούς που βάφτισαν φασισμό τα εθνικά σύμβολα ή το να δηλώνεις εθνικιστής, αυτούς που απαξίωσαν τον Έλληνα αξιωματικό και στρατιώτη, που ζητούν αφοπλισμό της αστυνομίας, αυτούς που παράσχουν Ελληνική ιθαγένεια στους Ισλαμιστές φονταμενταλιστές λαθρομετανάστες, σε μιά χώρα των 10.432.481 κατοίκων αλλοιώνοντας την Εθνική της σύσταση και βαφτίζουν, μέσω των αργυρώνητων φερέφωνών τους στα πάσης φύσεως Μέσα «Ενημέρωσης», «ρατσιστή και φασίστα» οποιονδήποτε αντιδρά!
Ο καθένας από αυτούς κι από το δικό του μετερίζι, δίνουν τον αγώνα τους, στο να διαλυθεί εκ θεμελίων η χώρα των προγόνων μας.
Βαρύνουν αυτούς που συνέβαλαν στο ξεπούλημα της χώρας χωρίς να έχει η Ελλάδα κανένα έννομο συμφέρον πάνω στην περιουσία της. Βαρύνουν τον καρκίνο του πολιτοκαντισμού που κατατρώει τα σπλάχνα της Ελλάδας!
Βαρύνουν τον κοινοβουλευτικό θίασο που καταπατά θεσμούς, αξίες, πολίτευμα, ήθη, όσια και ιερά.

Υπάρχουν ορισμένες πτυχές που χρειάζονται διερεύνηση, αλλά αποσιωπώνται. Π.χ. τί ήταν αυτή η μυστηριώδης εμπορική αμαξοστοιχία - φάντασμα για την οποία κανείς δεν ξέρει τίποτε ή τέλος πάντων δεν προσκομίζονται επαρκή στοιχεία γι’ αυτήν;
Η σύγκρουση χρειάζεται δύο, το Intercity (Υπεραστικός) δεν συγκρούστηκε με τον εαυτό του. Μήπως υπάρχουν ενδείξεις παράνομου εμπορίου μέσα από κρατικές γραμμές;
Μήπως έχουν εισχωρήσει ιδιωτικά συμφέροντα που εξυπηρετούνται μέσω δημόσιων σιδηροδρόμων και έχουν παράνομες δοσοληψίες με υπαλλήλους;
Δεν είναι θεωρίες συνομωσίας το ζήτημα της τακτικής εξαφάνισης των υλικών του συρμού από τις αποθήκες. Μήπως τα υλικά φυγαδεύονται εκ των έσω από εσωτερικούς συνεργάτες των κλεφτών;

Ο ακκιζόμενος «σέξι» νάρκισσος αντινατιβιστής, που την 1η Μαρτίου 2023 κατάντησε μιά φοβισμένη καρικατούρα, σε μιά άθλια επικοινωνιακή διαχείριση του ανθρώπινου πόνου, εμφανιζόμενος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με το δήθεν τεθλιμμένο ύφος του «συντετριμμένου ηγέτη» κοιτώντας «χωρίς να βλέπει» στα μάτια τους τηλεθεατές, ως συμπάσχων με την οδύνη των οικογενειών των αθώων θυμάτων, καθησυχάζοντας τους πολίτες ότι ανάλογη τραγωδία δεν θα συμβεί «ποτέ ξανά» και συγχαίροντας τον υπουργό μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, που παραιτήθηκε, προεξόφλησε την ευθύνη του τελευταίου ως «αντικειμενική», σπεύδοντας να αποδώσει το δυστύχημα σε «ανθρώπινο λάθος» προκαταλαμβάνοντας την υποδυόμενη ως Δικαιοσύνη, εξουσία.

Όχι, κύριε Μητσοτάκη. Το ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε η λαοθάλασσα στην συγκέντρωση του συλλογικού πένθους που πραγματοποιήθηκε στην χώρα, ότι: «Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» και «Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, τέρμα ως εδώ, καμία ανοχή», διαμήνυσε «ένθεν κακείθεν» ότι η ευθύνη είναι διάχυτη.
Στα Τέμπη, η ευθύνη είναι πολύ συγκεκριμένη.
Η ευθύνη είναι, όλων εκείνων που αφήσανε επί χρόνια, την ασφάλεια του σιδηροδρομικού συστήματος, στον «ανθρώπινο παράγοντα».
Ο «ανθρώπινος παράγοντας» θα κάνει λάθος, αλλά η ευθύνη για ανθρωποκτονία κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο βαρύνει μία ιεραρχία δημοσίων υπηρεσιακών παραγόντων, με κορυφή τις, μετά την μεταπολίτευση της διαπλοκής και της διαφθοράς, δωσίλογες Κυβερνήσεις, τους διατελέσαντες μέχρι σήμερα πρωθυπουργούς και τους υπουργούς μεταφορών.
Μην τα φορτώνουμε όλα στον σταθμάρχη της Λάρισας, στον «τελευταίο κρίκο» του δυστυχήματος του οποίου ένα εργασιακό λάθος είχε τις «ασύμμετρες» επιπτώσεις υπερεκατό νεκρών! Η ευθύνη του σταθμάρχη είναι αναμφισβήτητη, αλλά το αποτέλεσμα του λάθους του αποκλείει «την βουλητική πλευρά του δεοντολογικού στοιχείου του καταλογισμού», ήτοι «του άλλως δύνασθαι πράττειν» του συγκεκριμένου ανθρώπου, υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά η ευθύνη για τους υπερεκατό νεκρούς εκτείνεται πολύ πέραν του συγκεκριμένου εργαζομένου.
Δεν είμαστε συνήγοροι του σταθμάρχη, δεν «δικαιολογούμε» το λάθος (το λάθος είναι λάθος) αλλά είναι κι αυτός ένα από τα θύματα της εγκληματικής παραμέλησης, σε βαθμό ενδεχόμενου δόλου, της ασφάλειας των σιδηροδρομικών γραμμών, με την φόρτωση όλων των ευθυνών στον «ανθρώπινο παράγοντα», δηλαδή με την φόρτωση και την αποδοχή των συνεπειών των σφαλμάτων του ανθρώπου.
Όχι, η επίρριψη ευθυνών σε ιδιώτες δεν γίνεται αποδεκτή. Κακουργηματική ευθύνη βαρύνει μία εκτεταμένη πυραμίδα υπευθύνων.
Είναι ευθύνες συγκεκριμένες και με ονοματεπώνυμο.
Φταίνε όλοι αυτοί που διαφήμισαν το ελληνικό Intercity (Υπεραστικός), παρ’ ότι ήξεραν ότι είναι σκοτώστρα. Κατακριτέοι είναι επίσης ο ανεύθυνο-υπεύθυνοι «χρήσιμοι ηλίθιοι», συναυτουργοί εκείνοι, που μπερδεύουν αγνοούμενους και νεκρούς, σχεδόν περιπαίζοντας τους συγγενείς των θυμάτων, αντί να πουν πόσοι είναι οι ταυτοποιημένοι νεκροί, πόσοι οι άγνωστοι νεκροί και πόσοι οι αγνοούμενοι.
Φταίει το σάπιο, διεφθαρμένο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα εξουσίας. Φταίει η εκπορνευμένη Δικαιοσύνη που σιώπησε και απέκρυψε τους ενόχους που συμμετείχαν σε τόσα μεγάλα πολίτικο-οικονομικά σκάνδαλα!
Του χρηματιστηρίου, των Ομολόγων, των εξοπλιστικών προγραμμάτων, των σκανδάλων της Siemens και της Novartis και τόσων άλλων!
Φταίνε οι «ανάρχιδες» μαριονέτες των ενόπλων δυνάμεων που, ενώ βλέπουν την χώρα να καταστρέφεται, ενδιαφέρονται μόνο για τον μισθολάκο τους δικαιώνοντας την ρήση του ακραίου και οξέος στρατηγού Θεόδωρου Πάγκαλου για τους αξιωματικούς όταν διετείνετο ότι υπάρχουν δύο είδη αξιωματικών: «αυτοί που έχουν αρχίδια και αυτοί που είναι αρχίδια».

Σας θυμίζουμε, τα πολύνεκρα δυστυχήματα στο Δοξαρά, στο Δερβένι, στην Μάντρα, στο Μάτι, στην Εύβοια, στην Μεσσηνία.
Σας θυμίζουμε, το ξεπούλημα όλων των κερδοφόρων κρατικών επιχειρήσεων, τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που οδηγήθηκαν στην αυτοχειρία.
Σας θυμίζουμε, τα πολύνεκρα ναυάγια των πλοίων «Ηράκλειο» και «Εξπρές Σάμινα».
Ξέρουμε, ξέρουμε, ότι δόθηκε εντολή να διερευνηθούν πλήρως τα αίτιά τους και να αποδοθούν ευθύνες, ότι  θα χυθεί άπλετο φως στις τραγωδίες, ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.
Άθλιοι Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, βγάλτε τον σκασμό.
Βουλώστε το απύθμενο !
Αν ήμασταν εισαγγελείς, θα είχαμε ασκήσει σε όλους σας, τουλάχιστον ποινική δίωξη, και εάν είχαμε την δύναμη θα είχαμε κρεμάσει το σαρκίο σας στην πλατεία Συντάγματος, με συνοπτικές διαδικασίες.

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες.
Η χώρα χρειάζεται την πιό απλή επανάσταση: την εφαρμογή του Νόμου.
Αυστηρά. Δίκαια. Άμεσα. Παντού! Παντού!
Άνευ διακρίσεως, άνευ εξαιρέσεων και υποχωρήσεων! Κι άνευ παραγραφών!

Ενθυμούμενοι την Σημιτική διατύπωση: «αυτή είναι η Ελλάδα», απαντάμε με στεντόρεια φωνή προς τον απανταχού Ελληνισμό: αυτή είναι η Ελλάδα, Έλληνα, αν την δέχεσαι έτσι. Εμείς όχι, δεν την δεχόμαστε!

Το φάντασμα της κοινοβουλευτικής δικτατορίας πλανάται πάνω από τον ιερό χώρο της Ελλάδας.
Όλοι τους είναι υπεύθυνοι και μας χλευάζουν και πολλοί από εσάς χειροκροτάτε τις εγκληματικές πολιτικές φιγούρες που κατέστρεψαν την ζωή μας!!!

Η  Νέμεση όμως, η προσωποποίηση της δίκαιης Θεϊκής Εκδίκησης, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη της.
Η οργή των νεκρών θα γίνει ο θάνατός τους!!!


Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»


ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας   Στέργιος Σμυρλής   Μιχαήλ Γιανναρόπουλος

210 3250220 - 6944325056 - 6906888418


.