GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τέμπη: Πηγαίνει στη Βουλή ο Καραμανλής να εξηγήσει τα ανεξήγητα- Ενημέρωσε τον Τασούλα

Ο Κώστας Καραμανλής σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ανέφερε ότι είναι στη διάθεσή της επιτροπής Θεσμών...


Ο Κώστας Καραμανλής σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ανέφερε ότι είναι στη διάθεσή της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για να δώσει απαντήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας» της Βουλής έθεσε τον εαυτό του ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα για να μιλήσει σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα. Από το περιβάλλον του βουλευτή Σερρών της ΝΔ αναφέρουν πως ο κ. Καραμανλής θέλει η πρώτη του παρέμβαση, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη να είναι σε θεσμικό πλαίσιο και όχι σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Καραμανλής αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάνει ρελάνς στον ΣΥΡΙΖΑ στο αίτημα για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς δηλώνει πως επιθυμεί να πάει στη Βουλή και να απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών.


πηγη