GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Λευκός Οίκος για «ΑΤΙΑ»: «Δεν είναι εξωγήινα τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα»

«Λατρεύω την ταινία "Ε.Τ. ο Εξωγήινος", αλλά ας μείνουμε εκεί», είπε, αστειευόμενη, η Καρίν Ζαν-Πιέρ Ο Λευκός Οίκος, παραχώρησε...


«Λατρεύω την ταινία "Ε.Τ. ο Εξωγήινος", αλλά ας μείνουμε εκεί», είπε, αστειευόμενη, η Καρίν Ζαν-Πιέρ

Ο Λευκός Οίκος, παραχώρησε σε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να δώσει στοιχεία σχετικά με τα «ΑΤΙΑ», τα άγνωστα αντικείμενα που κατέρριψε ο Στρατός των ΗΠΑ.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι δεν υπάρχει ένδειξη για εξωγήινη δραστηριότητα σχετικά με την κατάρριψη των ιπτάμενων αντικειμένων.

«Λατρεύω την ταινία “Ε.Τ. ο Εξωγήινος”, αλλά ας μείνουμε εκεί», είπε, αστειευόμενη, η Καρίν Ζαν-Πιέρ. Ο Τζον Κίρμπι, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, παίρνοντας τον λόγο, είπε, απευθυνόμενος στη Ζαν-Πιέρ: «ευχαριστώ που το ξεκαθάρισες, κάνεις τη δουλειά μου ευκολότερη», ενώ οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιέρ και ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Κίρμπι, ξεκίνησαν την ενημέρωση στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα, εν μέσω πολλών δημοσιευμάτων και πληροφοριών που πυροδότησαν συζητήσεις και θεωρίες σχετικά με τα ιπτάμενα αντικείμενα και την προέλευσή τους.

Η Καρίν Ζαν Πιέρ ξεκίνησε την ενημέρωση λέγοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ΗΠΑ θα παρέχουν ό,τι βοήθεια χρειάζεται στην Τουρκία και τη Συρία για την αντιμετώπιση της κρίσης των σεισμών.

Υπενθυμίζεται ότι, μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν τρία αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα - μετά το επεισόδιο με το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι της περασμένης εβδομάδας.


pronews