GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βούτσιτς: Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα, σε σύγκριση με αυτό που έρχεται στους επόμενους 5/6 μήνες

Βούτσιτς: η μεγαλύτερη κρίση στον κόσμο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό που έρχεται. Mεγάλη κλιμάκωση. Σ...


Βούτσιτς: η μεγαλύτερη κρίση στον κόσμο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό που έρχεται. Mεγάλη κλιμάκωση. Στους επόμενους 5/6 μήνες θα γίνουν οι μεγαλύτερες μάχες που έγιναν ποτέ.

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Α. Βούτσιτς σε συνέντευξή του στο TV Prva στις 10/2/23

“Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη κρίση στον κόσμο που έχουμε δει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Αυτό δεν ήταν σχεδόν τίποτα, σε σύγκριση με αυτό που έρχεται. Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη κλιμάκωση. Ελπίζω ότι κάποιοι θα καταλάβουν ότι κανείς δεν χρειάζεται κλιμάκωση και ότι θα προσπαθήσουν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.
Στους επόμενους 5/6 μήνες θα ακολουθήσουν οι μεγαλύτερες συγκρούσεις που έγιναν ποτέ.
Οι πιέσεις θα είναι ασύγκριτα ισχυρότερες στο θέμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Θα υπάρξουν ισχυρές πιέσεις στην Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου. Αυτή τη στιγμή δεν είναι πλέον απολύτως σαφές ποιος κερδίζει στην Ουκρανία.
Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις τη Δύση και την ενότητά της αυτή τη στιγμή.
Δεν υπήρχε ρωσική ενότητα στην αρχή, και τώρα υφίσταται τέτοια ενότητα μέσα στον ρωσικό λαό, ειδικά μετά την ανακοίνωση για την αποστολή γερμανικών τανκς», προσθέτει ο Βούτσιτς.

” Όσο είμαι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρεσβευτές ξένων χωρών δεν θα κυβερνούν τη Σερβία Η Σερβία θα πάρει τις δικές της αποφάσεις» τόνισε με έμφαση ο Σέρβος Πρόεδρος.

πηγη