GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νταβός 2023: Ψηφιακό φακέλωμα, εγκεφαλικά εμφυτεύματα, ανήθικη προπαγάνδα – H φρικτή ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν κρατά ούτε τα προσχήματα πια - Οι στόχοι που τέθηκαν στο Νταβός αποκαλύπτουν την επιδίωξη μιας εφιαλτικής δυστοπ...


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν κρατά ούτε τα προσχήματα πια - Οι στόχοι που τέθηκαν στο Νταβός αποκαλύπτουν την επιδίωξη μιας εφιαλτικής δυστοπίας


Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης


Νταβός 2023: Όλο και περισσότερο αρχίζει να συνειδητοποιεί ο κόσμος πως η λυκοσυμμαχία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) αποτελεί την πραγματική υπερ – κυβέρνηση του Δυτικού κόσμου, αφού εκεί κλίνουν ευλαβικά το «γόνυ» οι περισσότεροι ηγέτες της Δύσης και από εκεί εκπορεύεται η νεοταξική ατζέντα που μοιράζεται στις κυβερνήσεις σαν ιερό εγχειρίδιο.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε συνοπτικά τις «γραμμές» που χαράχθηκαν στο ετήσιο συνέδριο του WEF στο Νταβός.

Παγκόσμιο ψηφιακό φακέλωμα και εμβολιασμοί για νέες πανδημίες

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και υπερ – διεθνιστής Τόνι Μπλερ o οποίος είχε αποκαλέσει δημοσίως «ηλίθιους» όσους πολίτες άσκησαν το συνταγματικό τους δικαίωμα να μην δεχθούν το πειραματικό mRNA σκεύασμα των φαρμακευτικών, ζήτησε να δημιουργηθεί μια διεθνής βάση δεδομένων που θα καταχωρεί και θα πιστοποιεί ψηφιακά ποιοι πολίτες είναι υγειονομικά «καθαροί» και υπάκουοι στις απολυταρχικές υποχρεωτικότητες, και ποιοι είναι «απείθαρχοι» και «επικίνδυνοι», ούτως ώστε να καθιερωθούν τα πλαίσια για πολίτες δύο ταχυτήτων.

Το διεθνές υγειονομικό «φακέλωμα» είναι μία εκ των βασικών επιδιώξεων του WEF, ώστε να διασφαλιστεί η θεσμική οδός για μόνιμη, σίγουρη και σταθερή «πελατεία» για τα μελλοντικά σκευάσματα που θα προωθούνται έπειτα από τα μεγάλα deals των «big pharma» με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Οι δε επιστημονικές οδηγίες (δηλαδή οι ντιρεκτίβες) για την αντιμετώπιση υπαρκτών και ανύπαρκτων πανδημιών θα παραδίδονται στα κράτη υπό την αιγίδα του ΠΟΥ, που το WEF σκοπεύει να του δώσει αρμοδιότητες υπερεξουσίας.

Εντύπωση προκάλεσε και το ότι ο Τόνι Μπλερ μίλησε με ιδιαίτερη σιγουριά για επερχόμενες… πανδημίες και σκευάσματα που θα απαιτούν πολλαπλές δόσεις, σαν να διαθέτει… προφητικό χάρισμα. Ο ορισμός της αυτοεκπληρούμενης «προφητείας» δηλαδή. Από εκεί που οι πανδημίες που γνώρισε τους τελευταίους αιώνες η ανθρωπότητα ακολουθούσαν ένα μοτίβο εμφάνισης ανά περίπου 100 έτη (18ο αιώνα εμφανίστηκε η Πανούκλα, 19ο αιώνα η Χολέρα, 20ο αιώνα η Ισπανική Γρίπη, 21ο ο Κορωνοϊός), ξαφνικά οι πανδημίες εμφανίζονται σαν να… συνωστίζονται σε ουρά αναμονής για να πλήξουν τον κόσμο.

«Εργαζόμαστε για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν, Bilawal Bhutto Zardari, δήλωσε χωρίς περιστροφές πως ο κοινός στόχος της νεοταξικής φωλιάς εχιδνών που ονομάζεται Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είναι η δημιουργία μιας «νέας παγκόσμιας τάξης».

«Εδώ στο WEF… υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων… πώς εργαζόμαστε προς αυτή τη νέα κανονιστική διεθνή τάξη που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις διαφορές και τις διαφωνίες μας ως πολιτισμένος κόσμος», είπε ο Zardari.

Και πρόσθεσε πως βρισκόμαστε σε μια «υπερπολωμένη εποχή» άλλα παρόλα αυτά «προχωράμε». «Ελπίζω αυτή τη φορά, μόλις χτίσουμε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ή μια νέα τάξη βασισμένη σε κανόνες, η φωνή του παγκόσμιου νότου και του αναπτυσσόμενου κόσμου θα συμπεριληφθεί», είπε ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών.

Εμφυτεύματα εγκεφάλου για παρακολούθηση της σκέψης

Στη δυστοπική ατζέντα συζητήσεων του WEF, αναδείχθηκε και η «εξαιρετική υπόσχεση» της χρήσης συσκευών ανάγνωσης του εγκεφάλου στο εργασιακό περιβάλλον (μέσω εμφυτευμένων τσιπ στον εγκέφαλο ή εξωτερικά τοποθετημένων αισθητήρων), καθώς η παγκόσμια βιομηχανία σπεύδει να επιβιβαστεί στο τρένο του «μετανθρωπισμού» όπου οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε μια άβουλη και πλήρως ελεγχόμενη μάζα «αναβαθμισμένων» ρομπότ, στα πλαίσια ενός παγκόσμιου ψηφιακού ολοκληρωτισμού.
Ελέχθη ακόμα ότι οι εμφυτεύσεις τσιπ σε ανθρώπινους εγκεφάλους θα μπορούσαν να αποτελέσουν την «πιο καταπιεστική τεχνολογία» («most oppressive technology») που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε μεγάλη κλίμακα, σε όλη την κοινωνία.

Η νομικός ηθικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «The Battle for your Brain», Nita Farahany, κατά τη διάρκεια της θεματικής ομιλίας της στο Νταβός με τίτλο «Ready for Brain Transparency?» (που σημαίνει «είμαστε έτοιμοι για εγκεφαλική… διαφάνεια ;»), δήλωσε ότι οι φορητές συσκευές ανάγνωσης του μυαλού δεν είναι αποκυήματα του μέλλοντος – είναι ήδη εδώ.

«Μπορούμε συλλέξουμε συναισθηματικές καταστάσεις, όπως η ευτυχία ή η λύπη ή ο θυμός», δήλωσε η Farahany. «Μπορούμε να συλλέξουμε και να αποκωδικοποιήσουμε πρόσωπα που βλέπετε στο μυαλό σας, απλά σχήματα, αριθμούς, τον αριθμό του pin σας», εξήγησε, προσθέτοντας ότι αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε ακόμα και να προσφέρει άμεση πρόσβαση στον «τραπεζικό σας λογαριασμό».

Σε αυτό το σημείο έχει αξία να προσθέσουμε ως παρατήρηση πως πέρα από την συστηματική προώθηση του μικροτσίπ στο χέρι (θυμηθείτε πώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος είχε ομολογήσει στη Βουλή πως «θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους»), το WEF προπαγανδίζει ανοιχτά πλέον και τις τεχνολογίες βιοεμφυτευμάτων στον εγκέφαλο.
Στο ίδιο μονοπάτι βαδίζει και ο δήθεν φιλολαϊκός… επαναστάτης Ίλον Μασκ (ο οποίος φαίνεται να έχει αναλάβει τον εξαιρετικά ύπουλο ρόλο του καλού… «αστυνομικού»), μέσω της εταιρίας νευροτεχνολογίας του «Neuralink» που αναπτύσσει εμφυτεύματα για τον εγκέφαλο.

Η επίμονη προσπάθεια των τεχνοφασιστών να αποικήσουν στους ανθρώπινους εγκεφάλους (Μπιλ Γκέιτς, Τζεφ Μπέζος, Ίλον Μασκ και WEF επενδύουν εκατομμύρια δολάρια στην τεχνολογία εμφύτευσης) και να τοποθετήσουν στο επίκεντρο κάθε λογικού όντος τις «σφραγίδες» των εταιρειών τους καταφέρνοντας να λεηλατήσουν ακόμα και τη σκέψη, αποτελεί μια εκπληκτική επαλήθευση της Αποκάλυψης του Ιωάννη που μιλά για «χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἤ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν».

Προώθηση της LGBTQ προπαγάνδας με όλα τα μέσα

Σημαντικό μερίδιο στην ανανεωμένη ατζέντα του WEF, έχει η προώθηση και ταχεία επιβολή της LGBTQ+ κουλτούρας σε κάθε μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Σε μια ομιλία που έγινε στα πλαίσια του WEF με τίτλο «Beyond the Rainbow: Advancing LGBTQI+ Rights», η CEO της ομάδας υπεράσπισης GLAAD, Sarah Kate Ellis, δήλωσε ότι ο οργανισμός της στοχεύει να «διεισδύσει» στα μέσα ενημέρωσης και έχει ήδη «συνεργαστεί πολύ στενά με το Χόλιγουντ» για την «ομαλοποίηση των LGBT ανθρώπων, ώστε αυτοί να συμπεριλαμβάνονται σε όλες τις ιστορίες».

Η οργάνωση με τα αρχικά GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation , δηλαδή Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Συμμαχία κατά της δυσφήμησης) αποτελεί μια αμερικανική ΜΚΟ που λειτουργεί συστηματικά μέσω ψυχαγωγίας, ειδήσεων και ψηφιακών μέσων ώστε να επιταχυνθεί η «αποδοχή» της LGBTQ κοινότητας.

Το WEF – λοιπόν -καλωσορίζει την προσπάθεια να κατακλυστεί ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και η ενημέρωση με LGBTQ προπαγάνδα, που θα προβάλλει πότε έμμεσα και πότε άμεσα τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ομοφυλόφιλων, στα πλαίσια μιας οργανωμένης πλύσης εγκεφάλου της κοινωνίας.

Απελευθέρωση εκτρώσεων και καταδίκη των πολιτικών υπέρ της οικογένειας

Την τιμητική τους – φυσικά – στο ακροατήριο του WEF, είχαν και οι αμβλώσεις.
Συζητήθηκε το πώς θα δημιουργηθεί το νομικό πλαίσιο που θα παρέχει – όσο το δυνατόν – περισσότερες ελευθερίες κινήσεων για τον φόνο ενός αγέννητου παιδιού.
Η Δημοκρατική Κυβερνήτης του Μίσιγκαν Gretchen Whitmer δήλωσε ότι η θέσπιση από την πολιτεία της μιας συνταγματικής τροποποίησης υπέρ των αμβλώσεων είναι ένα από τα πράγματα που της δίνει ελπίδα για εκπροσώπηση των γυναικών στο μέλλον.

Η Whitmer μίλησε στην θεματική με τίτλο «Women’s Leadership», που είχε ως αντικείμενο την προώθηση περισσότερων γυναικών στα υψηλότερα επίπεδα ηγεσίας, και φτάνοντας στο θέμα των δικαιωμάτων των καταπιεσμένων γυναικών του Ιράν επικαλέστηκε την «άμβλωση κατά απαίτηση» («abortion on demand», η έκτρωση κατά τους πρώτους έξι μήνες της εγκυμοσύνης ή ακόμα και όποτε επιθυμεί ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής).

Την ώρα που στο WEF επαινέθηκε η ασύστολη γενοκτονία κυοφορούμενων παιδιών, στο στόχαστρο της κριτικής βρέθηκαν οι ρηξικέλευθες πολιτικές υπέρ της οικογένειας που ακολουθεί η Ουγγαρία και η Πολωνία, διότι εκτιμήθηκαν ως «διχαστικές» και «συνδέονται με αυξημένες πράξεις βίας και διακρίσεων».

Η εκτελεστική διευθύντρια του Παρατηρητήριου Ανθρωπίνου Δικαιωμάτων Tirana Hassan, κατέκρινε τις 2 χώρες για το ότι «προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ως πεδίο μάχης» για να «αξιοποιήσουν την υποστήριξη των συντηρητικών στοιχείων της κοινωνίας», ενώ πρόσθεσε πως αυτές οι κυβερνήσεις «επιχειρούν να αυτοπαρουσιάζονται ως κάποιου είδους ήρωας ή προστάτης των οικογενειακών αξιών και δικαιωμάτων».

Με λίγα λόγια, κατά τη γνώμη που φιλοξενεί το WEF δεν είναι ήρωας αυτός που σώζει ανυπεράσπιστα παιδιά, άλλα αυτός που παρέχει όλα τα καταχρηστικά δικαιώματα για να φονεύονται κατά το δοκούν.

Ένα άλλο δυστοπικό θέμα που παρουσιάστηκε στα πλαίσια του συνεδρίου του WEF στο Νταβός, ήταν οι πόλεις – φυλακές των «5 λεπτών» (που μάλιστα παρουσιάζονται ως «ουτοπικές») οι οποίες θα είναι εντελώς αυτάρκεις ενεργειακά και τα πάντα θα είναι προσβάσιμα με τα πόδια, οπότε οι πολίτες δεν θα… χρειάζεται να βγουν από τα όρια των συνόρων τους.
Επίσης συζητήθηκε η ανάγκη να ενταθεί η περιβαλλοντική υστερία με «πράσινους φόρους» και περισσότερους περιορισμούς, άλλα και η επιδίωξη να περιοριστούν τα ταξίδια και να εγκαταλείψουν οι πολίτες την ιδιοκτησία αυτοκινήτου.

Φυσικά συζητήθηκε και η περεταίρω καταστολή της «παραπληροφόρησης»  που ζημιώνει τα εμβολιαστικά προγράμματα, άλλα και η κηδεμόνευση της ελευθερίας του λόγου που όσο είναι χωρίς έλεγχο επιφέρει… «τοξικότητα» και «κλίμα πόλωσης» στις κοινωνίες…


sportime,23 Ιανουαρίου 2023