GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Great Game India: Τεράστια ζήτηση παγκοσμίως για αίμα ανεμβολίαστων έναντι του Covid - Το κίνημα «SafeBlood»

Ολοένα και περισσότεροι ζητούν «καθαρό» ή «ασφαλές» αίμα από πηγές στις οποίες δεν έχει παρέμβει η τεχνολογία (mRNA) Ιδιαίτερα αυξημένη ε...


Ολοένα και περισσότεροι ζητούν «καθαρό» ή «ασφαλές» αίμα από πηγές στις οποίες δεν έχει παρέμβει η τεχνολογία (mRNA)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η ζήτηση για αίμα ανεμβολίαστων έναντι του Covid σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ολοένα και περισσότεροι ζητούν «καθαρό» ή «ασφαλές» αίμα από πηγές στις οποίες δεν έχει παρέμβει η τεχνολογία (mRNA) με την πρωτεΐνη ακίδα και πολλούς άλλους μολυσματικούς παράγοντες που βρίσκονται στα φιαλίδια του Covid.
«Τα βακτήρια, οι ιοί, και τα παράσιτα μπορούν να μεταδοθούν με μεταγγίσεις αίματος, όπως επίσης και τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο mRNA έχουν την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 … στο αίμα τους», αναφέρει το περιοδικό Great Game India.

Τράπεζες καθαρού αίματος

«Η πρωτεΐνη ακίδας (ταξιδεύει σε ολόκληρο το σώμα) που προκαλείται από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 διαρκεί για μήνες (δυνητικά μόνιμα στο σώμα για όσους υποβάλλονται συχνά αναμνηστικά εμβόλια)», αναφέρει.
Σε 18 χώρες μέχρι στιγμής έχουν ήδη δημιουργηθεί τράπεζες «καθαρού αίματος».
Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν παντού όπου οι άνθρωποι χρειάζονται μεταγγίσεις αίματος από πηγές που είναι απαλλαγμένες από εμβόλια Covid, γράφει το Noqreport.
Το κίνημα «SafeBlood» (ασφαλές αίμα) κερδίζει έδαφος συνεχώς, παρά το γεγονός πως τα μέλη του αντιμετωπίζονται με χλευασμό και απαξίωση.
Ωστόσο οι εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν όλους όσοι είχαν αντιδράσει την υποχρεωτικότητα της ιατρικής πράξης και αμφέβαλαν ζωηρά για το περιεχόμενο των εμβολίων της τεχνολογίας mRNA.
«Οι ίδιοι άνθρωποι που σας είπαν ότι το εμβόλιο θα σταματήσει τη μετάδοση, ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, κ.λπ., υποβαθμίζουν τους κινδύνους του αίματος από την τεχνολογία mRNA», αναφέρει η Great Game India.


www.bankingnews.gr