GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Gazprom και Rosneft απαγόρευσαν στους εργαζομένους τους να ταξιδεύουν στο εξωτερικό

Η απαγόρευση ισχύει και για στενούς συγγενείς Την εντολή μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι στις κρατικές ρωσικές ε...


Η απαγόρευση ισχύει και για στενούς συγγενείς

Την εντολή μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι στις κρατικές ρωσικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου Rosneft και Gazprom, όπως αναφέρει το ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης «Verstka», επικαλούμενο πηγές των δύο εταιρειών.

Όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο n- tv, υπάλληλος στα γραφεία του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Gazprom στην Αγία Πετρούπολη υποστήριξε ότι η διεύθυνση είπε σε αυτόν και τους συναδέλφους του ότι απαγορεύεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, «ακόμη και στην Τουρκία».

Η απαγόρευση ισχύει και για στενούς συγγενείς εργαζομένων της Gazprom, αναφέρει η ίδια πηγή.

«Μας έχουν απαγορεύσει να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό, αυτό ισχύει για όλα τα ταξίδια. Οι συνέπειες δεν έχουν διευκρινιστεί λεπτομερώς. Μας ενημέρωσαν για την απαγόρευση πριν από λίγες μέρες. Πολλοί από εμάς έχουμε ήδη βγάλει εισιτήρια κι έχουμε κάνει κράτηση σε ξενοδοχεία για την Πρωτοχρονιά. Αλλά είναι αδύνατο να φύγει κανείς από τη χώρα, ούτε καν για ιατρική περίθαλψη, πόσο μάλλον για διακοπές», υποστηρίζει.

«Οι εργαζόμενοι της εταιρείας είναι πολύ δυσαρεστημένοι», υποστηρίζει άλλη πηγή της Gazprom, υπό καθεστώς ανωνυμίας, επισημαίνοντας ότι η υπηρεσία ασφαλείας της ρωσικής εταιρείας θα παρακολουθεί την εφαρμογή της εντολής.

Παρόμοια απαγόρευση ισχύει και για τη ρωσική πετρελαική εταιρεία Rosneft, σύμφωνα πάντα με το ανεξάρτητο μέσο Vestka.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας κλήθηκαν να βάλουν την υπογραφή τους σε ειδικό έγγραφο που τους απαγορεύει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

πηγη