GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Drag queens» θα διαβάσουν «χριστουγεννιάτικα» παραμύθια σε παιδιά 5 ετών σε νηπιαγωγείο στην Θεσσαλονίκη

Σφοδρές αντιδράσεις από την ελληνική κοινωνία Σημεία των καιρών θα έλεγε κάποιος. Δυστυχώς δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα το φαινόμε...


Σφοδρές αντιδράσεις από την ελληνική κοινωνία

Σημεία των καιρών θα έλεγε κάποιος. Δυστυχώς δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα το φαινόμενο της αλληλεπίδρασης των ατόμων που αποκαλούνται ως «Βασίλισσες drag» με παιδιά, όπως έχουμε αναφέρει και εδώ.

Το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις στις ΗΠΑ και φυσικά ως καλοί μιμητές ότι χείριστού υπάρχει στο εξωτερικό το φέραμε και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση μιας οργάνωσης που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» και «οικογένειες ουράνιο τόξο» σε συνεργασία με μια «πρωτοβουλία φοιτητών/τριών του τμήματος «πολιτισμού» του Παν Θεσσαλίας πραγματοποιείται «εκπαιδευτική» δράση (sic)  για παιδιά απ 3 έως 12 χρόνων, όπου άνδρες ντυμένοι γυναίκες θα αναγνώσουν «παραμύθια» χριστουγεννιάτικα για τα παιδιά!   

Τι ακριβώς «χριστουγεννιάτικα παραμύθια» θα είναι αυτά είναι άγνωστο πάντως για Ιησού Χριστό είναι αμφίβολο εάν θα μιλούν.

Πιο ειδικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«ΤΟ THESSALONIKI PRIDE ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤ(ΡΙ)ΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΧΡΟΝΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ DRAG QUEENS ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ “Η DRAG QUEEN ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΟΙ DRAG QUEEN ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΑΠΑΙΖΕΙΝ.»

Όπως γίνεται αντιληπτό ήταν αδύνατο να αφήσουν κάποιοι τα παιδιά έξω από την συγκεκριμένη προπαγάνδα, καθώς αυτός είναι και ο στόχος: Τα παιδιά.

Φυσικά ευθύνη έχουν και οι γονείς που θα φέρουν τα παιδιά  σε μια τέτοια εκδήλωση.


πηγη