GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής τους – Μετανάστες κατασκήνωσαν κοντά στο σπίτι της Κάμαλα Χάρις!

Μεταφέρθηκαν με λεωφορεία από το Τέξας Λεωφορεία που ξεκίνησαν από τα νοτιοδυτικά σύνορα του Τέξας αποβίβασαν δεκάδες μετανάστες αυτό το ...


Μεταφέρθηκαν με λεωφορεία από το Τέξας

Λεωφορεία που ξεκίνησαν από τα νοτιοδυτικά σύνορα του Τέξας αποβίβασαν δεκάδες μετανάστες αυτό το Σαββατοκύριακο κοντά στην κατοικία της αντιπροέδρου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.

Περίπου 110-130 μετανάστες που ζητούν «άσυλο» στις ΗΠΑ οδηγήθηκαν σε λεωφορεία από αξιωματούχους του Τέξας, τα οποία τους μετέφεραν έξω από την κατοικία της Κάμαλα Χάρις, προκειμένου να δει και η ίδια τα αποτελέσματα της καταστροφικής  πολιτικής  των Δημοκρατικών σχετικά με το μεταναστευτικό.

Συνεργάτες του κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν αν η Πολιτεία συντόνισε τη μεταφορά.
Ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες, συμπεριλαμβανομένου του Άμποτ, στέλνουν μετανάστες σε πόλεις που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς στις βόρειες ΗΠΑ, για να βιώσουν και οι ίδιοι από κοντά το μεταναστευτικό.

Το Τέξας έχει μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Οι περισσότεροι μετανάστες προέρχονται από το Εκουαδόρ και την Κολομβία, αλλά και τη Βενεζουέλα. Πολλοί από τους νεοαφιχθέντες επιδιώκουν να φτάσουν στη Νέα Υόρκη ή το Νιου Τζέρσεϊ όπου έχουν συγγενείς ή ελπίζουν πως θα τους βοηθήσουν οι τοπικές κοινότητες.

pronews