GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ποινική δίωξη στον Παναγιώτη Δημητρά για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση παράνομων μεταναστών

Πέραν του Παναγιώτη Δημητρά ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Aegean Boat Report Ποινική δίωξη γ...


Πέραν του Παναγιώτη Δημητρά ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Aegean Boat Report

Ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα άσκησε η εισαγγελία της Κω στον Παναγιώτη Δημητρά, τον «εθνικό μηνυτή» που εδώ και δέκα χρόνια λογόκρινε καταγγέλλοντας όποιον είχε αντίθετη άποψη από αυτόν, υποβάλλοντας εκατοντάδες μηνυτήριες αναφορές για «ρατσισμό».

Ο διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι διώκεται για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση μεταναστών.
Μάλιστα δίωξη ασκήθηκε και στον Τόμι Όλσεν, ιδρυτή και διευθυντή της οργάνωσης Aegean Boat Report.

Δημητράς και Όλσεν κατηγορούνται για «συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό να παραλαμβάνει στοιχεία πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι επιχειρούν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη είσοδο και διαμονή αυτών, αποστέλλοντας στις αρχές τα πλήρη στοιχεία τους και το ακριβές σημείο εντοπισμού τους στη χώρα, προκειμένου οι τελευταίοι να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου».

Και όλα αυτά με την επιβαρυντική περίπτωση της τέλεσης αυτών των αδικημάτων «κατ’ επάγγελμα, καθώς από την υποδομή που έχει δημιουργήσει (δηλαδή τη λειτουργία της οργάνωσης Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι) προκύπτει πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης και πορισμός εισοδήματος».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα η Aegean Boat Report αναδημοσίευε ψευδείς ειδήσεις της Τουρκίας, σύμφωνα με τις οποίες η χώρα μας στρατικοποιεί τα ελληνικά νησιά.
Τα τουρκικά ΜΜΕ έσπευσαν να κάνουν «σημαία» την συγκεκριμένη αναδημοσίευση, συνεχίζοντας την επίθεση κατά της χώρας μας.

πηγη