GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εντοπίστηκε ο ύποπτος για το θρίλερ στις πτήσεις της Emirates

Άλυτο μυστήριο η υπόθεση με το διπλό θρίλερ που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10.11.2022) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ότα...

Άλυτο μυστήριο η υπόθεση με το διπλό θρίλερ που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10.11.2022) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν η CIA ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές πως ίσως σε πτήσεις της Emirates για Ντουμπάι ή Νέα Υόρκη βρισκόταν άτομο ύποπτο για τρομοκρατία.

Η μια πτήση της Emirates «καθηλώθηκε» στο αεροδρόμιο της Αθήνας και το δεύτερο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συνοδεία μάλιστα μαχητικών F-16 και με την εντολή να πετά μόνο πάνω από θάλασσα έως ότου να προσγειωθεί!

Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε «ύποπτος» από τη CIA εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, που μένει εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχει κάνει αίτημα ασύλου, η οικογένειά του έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ και έχει και ο ίδιος κάνει αίτηση για βίζα προκειμένου να ταξιδέψει επίσης!

Η ενημέρωση της CIA προς τις ελληνικές αρχές έφτασε περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης αλλά, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η διαβάθμιση της ειδοποίησης δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή. 

Ο Τούρκος υπήκοος, όμως, δεν ήταν ούτε στην πτήση της Emirates για τη Νέα Υόρκη ούτε και σε εκείνη με προορισμό του Ντουμπάι.


πηγη