GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκάρει η υπόθεση του Βασίλη Παπαθεοδώρου: «Κατέβασα την παιδική πορνογραφία για να γράψω ένα βιβλίο»

Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του συλληφθέντος Ο δικηγόρος του συγγραφέα, Βασίλη Παπαθεοδώρου, που έχει προφυλακιστεί για παιδική πορνογραφί...


Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του συλληφθέντος

Ο δικηγόρος του συγγραφέα, Βασίλη Παπαθεοδώρου, που έχει προφυλακιστεί για παιδική πορνογραφία, δήλωσε πως ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο υλικό το είχε προκειμένου να τον βοηθήσει στη συγγραφή του νέου του βιβλίου.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία, υπόνοια ή νύξη ότι έχει εξωτερικεύσει σε οποιαδήποτε στιγμή έστω ένα βλέμμα σε ανήλικο παιδί.

Ο ίδιος εξέφρασε την απέχθεια και αποστροφή του σε σχέση με το υλικό», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργόπουλος στην εκπομπή Live News του Mega.

Στη συνέχεια ο συνήγορος του συγγραφέα πρόσθεσε: «Η θεματολογία του αφορούσε ζητήματα κομβικής σημασίας και ιδιαίτερης απαξίας όπως ξενοφοβία, ρατσισμό, σχολικό εκφοβισμό. Λέει ότι “ήθελα να έχω πρωτογενές υλικό για να μπορέσω να δω τις περιγραφές και να συγγράψω κάτι με καταγγελτικό πρόσημο”».

«Κρατήσαμε το θέμα στα παλαιά τα θεσμικά για να κριθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Τι προέκυψε ξαφνικά και δημοσιοποιήθηκε το θέμα;», είπε καταλήγοντας ο δικηγόρος.


πηγη