GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Bankingnews: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπορεί να φτάσει το 8%-10%

"Δημοφιλέστερος απ' όλους τους πολιτικούς ο Ηλίας Κασιδιάρης" "Ο Βελόπουλος έβγαλε λάδι τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπέ...


"Δημοφιλέστερος απ' όλους τους πολιτικούς ο Ηλίας Κασιδιάρης"

"Ο Βελόπουλος έβγαλε λάδι τον Μητσοτάκη για τις υποκλοπές - Ρυθμιστής των εξελίξεων το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ"

Πρόκειται για δημοσίευμα - βόμβα από την έγκριτη πολιτική και οικονομική ιστοσελίδα.
Παραθέτουμε αυτούσια την εμπεριστατωμένη ανάλυση του έγκυρου bankingnews.gr

Σημαντικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να επιφέρουν οι βουλευτικές εκλογές του 2023.

Σοβαρές εκλογικές εκπλήξεις θα συναντήσει μπροστά του το κυβερνών κόμμα και κατ’ επέκταση το πολιτικό σύστημα και το ζήτημα είναι ότι δεν τις έχει σταθμίσει σχεδόν καθόλου...

Με πρώτο και κυριότερο την είσοδο στην Βουλή ενός δεξιού αντισυστημικού κόμματος, τους «Έλληνες για την Πατρίδα».

Πιο δημοφιλής απ’ όλους τους πολιτικούς ο Κασιδιάρης

Αν δει κάποιος στο youtube, οι ακόλουθοι του Ηλία Κασιδιάρη ανέρχονται σε 120 χιλιάδες, ενώ του Πρωθυπουργού φθάνουν τους 26 χιλιάδες, του Αλέξη Τσίπρα τους 33 χιλιάδες, του Κυριάκου Βελόπουλου τους 32 χιλιάδες και λίγο ξεχωρίζει ο Γ. Βαρουφάκης με 40 χιλιάδες.
Προσέξτε, μιλάμε για φυλακισμένο πολιτικό που δεν προβάλλεται από κανένα κανάλι – ο Βελοπουλος π.χ προβάλλεται από ένα τεράστιο δίκτυο καναλιών - ενώ τα κόμματα στην Βουλή ρίχνουν λεφτά για να υποστηρίζονται οι λογαριασμοί στα social media των αρχηγών.

Υπάρχει απόκριση στα βίντεο Κασιδιάρη

Παρόλα αυτά τα views που παίρνουν τα βίντεο του Ηλία Κασιδιάρη είναι πολλαπλάσια των υπολοίπων πολιτικών, που σημαίνει ότι χωρίς διαφήμιση οι απόψεις του έχουν ανταπόκριση.
Τα βίντεο Κασιδιάρη έχουν ανάλογες θεάσεις στο youtube με αυτές των τραγουδιστών και των ηθοποιών.
Γι’ αυτό και θεωρούμε ότι αυτή η αντισυστημική ψήφος που δεν μετριέται με τα συμβατικά μέσα μέτρησης, θα αλλάξει τα δεδομένα.

Μεγάλη κίνηση δυσαρεστημένων πολιτών στην Ελλάδα όπως στις υπόλοιπες χώρες

Εξάλλου, οι πολίτες θέλουν να αποδοκιμάσουν τα σημερινά κόμματα γιατί παραμένει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η ακρίβεια- ακριβή ενέργεια, αυξάνονται οι δανειακές τους υποχρεώσεις λόγω επιτοκίων, μειώνεται το εισόδημά τους λόγω πληθωρισμού, βάλλονται από την λαθρομετανάστευση και της εγκληματικότητα στις γειτονιές και είναι ακόμα πιο δυσαρεστημένοι από τις μονόφθαλμες επιλογές της Ε.Ε απέναντι σε ζητήματα όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η δεξιά παράταξη που ανεβαίνει σε όλη την Ευρώπη, θα ανέβει και εδώ.
Και θα κατευθυνθεί στη πιο αντισυστημική πτέρυγά του, όπως έγινε και με την Μeloni στην Ιταλία, όπως στη Σουηδία που η ακροδεξιά είναι ρυθμιστής κ.α.

Γι’ αυτό και οι εκπλήξεις στο ελληνικό σύστημα θα είναι οι εξής:

Είσοδος του κόμματος Κασιδιάρη με ποσοστό 4%-5%

Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες για την Πατρίδα», θα εισέλθει στην Βουλή 100% και με ποσοστό μεγαλύτερο από το όριο του 3%.
Ενδεχομένως να κυμανθεί γύρω στο 4% με 5%.
Ήδη οι δημοσκοπήσεις το βρίσκουν από 2,2% εώς 3,2% το οποίο από μόνο του σημαίνει ότι η σιωπηρή αντισυστημική και «δυσαρεστημένη» ψήφος θα πάει σε αυτόν με ποσοστό μεγαλύτερο από ότι δηλώνεται στις μετρήσεις.
Για την ιστορία, η άλλη αντισυστημική ψήφος θα πάει στον Βαρουφάκη.
Ούτως ή άλλως, υπάρχει και το γενικό αξίωμα «ότι όλοι οι άλλοι έχουν δοκιμαστεί», οπότε ο κόσμος θα δώσει μία ευκαιρία και σε αυτούς.

Το κόμμα Κασιδιάρη δυνητικά μπορεί να φτάσει το 8% με 10%, να γίνει ρυθμιστής

Δυνητικά το ποσοστό Κασιδιάρη, της ανόθευτης και αντισυστημικής δεξιάς, μπορεί να φτάσει το 8% με 10%.
Αυτή τη στιγμή οι δεξιοί - πατριώτες ψηφοφόροι διαχωρίζονται σε αυτούς που έχουν «βολευτεί» σε θέσεις εξουσίας με τη Νέα Δημοκρατία και στην Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου που κάνει μία προσεκτική διαχείριση ως προς την αντιπολίτευσή του απέναντι στην κυβέρνηση.
Όποιος είδε την ομιλία του στην Βουλή τη μέρα που συζητιόταν οι υποκλοπές, «έβγαλε λάδι» τον Μητσοτάκη και σε μία λογική «όλοι το ίδιο είναι», καταλαβαίνει πολλά…
Kαι το άλλο σκέλος ανήκει στην αντισυστημική δεξιά που εκπροσωπεί ο Η. Κασιδιάρης.
Εάν συμβεί κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-Ελληνικής Λύσης και αφού δεν θα μπουν στην Βουλή τα κόμματα - «πατερίτσες» όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι θα στραφούνε στο κόμμα Κασιδιάρη.

Στο άρθρο αναφέρθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης  και στην σελίδα του στο twitter:


 https://ellhnes.net/