GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 21χρονη που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου Αλβανού

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας από ΙΧ που οδηγούσε ένας 26...


Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας από ΙΧ που οδηγούσε ένας 26χρονος Αλβανός στην Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή φοιτήτρια σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπως επιβεβαίωσε στο ThessToday, μέλος της οικογένειάς της.

Ο 26χρονος Αλβανός, που ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο, δεν είχε νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα και για αυτό αποφασίστηκε να κρατηθεί στην Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Ο 26χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, αναμένεται να κρατηθεί καθώς στερείται νόμιμων εγγράφων διαμονής στην χώρα και, επιπλέον, εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τροχαίο με εγκατάλειψη και σωματική βλάβη από αμέλεια.

Η 21χρονη έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε με την οικογένειά της να αποφασίζει να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, όπως αποκάλυψε η ίδια η μητέρα της.

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν» είπε.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Το χρονικό

Ολα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 26χρονος οδηγός ενός ΙΧ περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από την οδό Ιασωνίδου, παρασύροντας την άτυχη κοπέλα και εγκαταλείποντάς την.


πηγη