GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ζ.Μπορέλ: «Όποιος έχει ρυθμισμένη την θερμοκρασία πάνω από τους 17 βαθμούς εγκληματεί κατά των Ευρωπαϊκών αξιών»!

Και αφού η ώρα του Χειμώνα στην ΕΕ έρχεται , και αφού οι Βρυξέλλες είχαν επιλέξει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς να υπολογίζουν τις ε...


Και αφού η ώρα του Χειμώνα στην ΕΕ έρχεται , και αφού οι Βρυξέλλες είχαν επιλέξει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις στις οικονομίες και τις κοινωνίες τωρα έρχονται να καταδείξουν ως… “ενόχους-εγκληματίες” τους πολίτες που θέλουν να ζεσταθούν!

Έτσι ο Ύπατος Εκπρόσωπός της για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ δήλωσε ότι όποιος έχει ρυθμισμένη την θερμοκρασία πάνω από τους 17 βαθμούς στο διαμέρισμά του εγκληματεί κατά των Ευρωπαϊκών αξιών!

“Αντιμετωπίζουμε την επιλογή της ελευθερίας με την καλοπέραση (σ.σ. καλοπέραση είναι να μην παγώνεις σπίτι σου). Έχουμε μιλήσει πολλές φορές ότι είμαστε διατεθειμένοι να πεθάνουμε για τις ιδέες της Δημοκρατίας, και τώρα είναι η ώρα να το αποδείξουμε”. 

Άραγε στο σπίτι του στους 17 βαθμούς να έχει ρυθμίσει την θερμοκρασία όταν στις Βρυξέλλες έξω θα έχει - 10 και - 20 ή μάλλον αυτά ισχύουν για τον λαό;

Και όλα αυτα όταν έχει δώσει μέχρι στιγμής 8 δισ. ευρώ σαν ΕΕ στην Ουκρανία για όπλα και πληρωμές ενώ τονίζει ότι η ΕΕ θα συνεχίσει να εντείνει την πίεση στη Ρωσία (δηλαδή να ετοιμαζόμαστε για επιπλέον ακρίβεια;) να σταματήσει τον πόλεμο και να αποσυρθεί από το έδαφος της Ουκρανίας, μεταξύ άλλων μέσω περιοριστικών μέτρων.

πηγη